StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Екс-дружину Джонні Деппа Ембер Херд визнали винною в наклепі на актора: названа компенсація

1 червня 2022, 22:53
У середу присяжні винесли рішення на користь Джонні Деппа.
Депп
Присяжні прийшли до висновку , що Деппу слід присудити компенсацію / Reuters

Присяжні винесли рішення у справі Джонні Деппа проти його колишньої дружини Ембер Херд.

У середу присяжні винесли рішення на користь Джонні Деппа в його позові про наклеп проти колишньої дружини, підтвердивши його позицію про те, що Херд сфабрикувала твердження про те, що Депп ображав її до і під час їх недовгого шлюбу.

Як повідомляє ABC News, присяжні також винесли рішення на користь Херд, яка заявила, що адвокат Деппа обмовив її, назвавши її звинувачення в жорстокому поводженні містифікацією.

відео дня

читайте такожДжонні Деппа може замінити жінка в "Піратах Карибського моря": кого обрали

Присяжні прийшли до висновку, що Деппу слід присудити компенсацію в розмірі 15 мільйонів доларів, а Херд — 2 мільйони доларів.

Вироки поклали край трансльованому по телебаченню судовому процесу, який, як сподівався Депп, допоможе відновити його репутацію, хоча і перетворився на "видовище порочного шлюбу". Шанувальники — в переважній більшості на стороні Деппа-всю ніч шикувалися в чергу, щоб зайняти місце в залі суду. Глядачі, які не могли потрапити всередину, вишикувалися в чергу на вулиці, щоб підбадьорити Деппа і познущатися над Херд щоразу, коли вони з'являлися на вулиці.

Депп подав до суду на Херд за наклеп до окружного суду округу Ферфакс через статтю, опубліковану в грудні 2018 року в The Washington Post, в якій вона описала себе як "громадську фігуру, що представляє насильство в сім'ї". Його адвокати заявили, що стаття обмовила його, хоча в ній не згадувалося його ім'я.

Нагадаємо, американська актриса, музикант і вдова лідера групи Nirvana Курта Кобейна Кортні Лав заступилася за актора Джонні Деппа, який зараз проходить через важкий судовий процес. Лав у відеозверненні, яке опублікували The Mirror, відгукнулася про актора, як про чуйну, небайдужу людину, яка зіграла знакову роль в її житті і житті її дочки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти