StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Джонні Депп пробачить борг своєї колишньої: але є нюанс

9 червня 2022, 16:24
Актор готовий відмовитися від мільйонів.
Джонні Депп
Джонні Депп може погодитися на угоду / Instagram

Адвокати Джонні Деппа можуть укласти угоду з Ембер Херд, яка може позбавити її від виплати мільйонів, які вона повинна своєму колишньому чоловікові в якості компенсації за шкоду. Основна умова: екс-дружина не повинна подавати апеляцію.

За інформацією The Independent, у своїх перших телеінтерв'ю після завершення судового процесу Бен Чу і Камілла Васкес заявили, що обговорення вироку і 8,35 млн доларів, які суд Ферфакса зобов'язав виплатити Херд, тривають.

У першому з двох ранкових інтерв'ю ведучий програми "Доброго ранку, Америка" Джордж Стефанопулос запитав, чи відмовиться Містер Депп від відшкодування збитку, якщо міс Херд відмовиться від своєї апеляції. Адвокат Бен Чу заявив, що справа Деппа "ніколи не стосувалася грошей".

відео дня

читайте такожЕкс-дружину Джонні Деппа Ембер Херд визнали винною в наклепі на актора: названа компенсація

"Ви сказали, що мета не полягала в тому, щоб розорити Херд. У такому випадку, чи можливо, що ми зможемо побачити мирову угоду, при якій вона відмовиться від апеляції в обмін на те, що Депп відмовиться від будь-яких грошових компенсацій?" - запитав ведучий у адвокатів.

Чу сказав, що не може говорити про свої особисті бесіди з Деппом, але зазначив, що актор давав свідчення, і що адвокати сказали в своєму заключному слові. "Мова йшла про відновлення його репутації, і він це зробив", - сказав він.

Нагадаємо, присяжні винесли рішення у справі Джонні Деппа проти його колишньої дружини Ембер Херд. У середу присяжні винесли рішення на користь Джонні Деппа в його позові про наклеп проти колишньої дружини, підтвердивши його позицію про те, що Херд сфабрикувала твердження про те, що Депп ображав її до і під час їх недовгого шлюбу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти