Дженніфер Лопес та Алекс Родрігес розійшлися

14 березня 2021, 04:01
Причина розриву зоряної пари поки невідома. Ні Дженніфер, ні Алекс своє розставання поки ніяк не прокоментували.
Дженніфер Лопес, Алекс Родрігес
Дженніфер Лопес та Алекс Родрігес розійшлися / Reuters

Відома співачка Дженніфер Лопес та Алекс Родрігес, яких востаннє разом бачили наприкінці лютого в Домінікані, розійшлися. Зіркова пара розірвала заручини після майже чотирьох років стосунків.

"Це було очевидно вже деякий час. Саме через те, що вони сильно пов'язані в бізнес-світі – це рішення не було легким і остаточним для них. Тому їм довелося досить довго думати про те, щоб дійсно розірвати ці відносини", - пише видання PEOPLE з посиланням на джерела.

Причина розриву зоряної пари поки невідома. Ні Дженніфер, ні Алекс своє розставання поки ніяк не прокоментували.

Щоправда, у п'ятницю, 12 березня, співачка поділилася в Instagram серією старих кліпів, на яких вона сміється в різних виступах на телебаченні.

"Знайдіть гарний привід, щоб посміятися сьогодні ... послати всім любов", - підписала вона відео.

За інформацією таблоїду Page Six, зараз Лопес знаходиться на зйомках фільму у Карибському морі, а Родрігес відправився до Майамі для підготовки до бейсбольного сезону.

Відзначимо, Лопес і Родрігес зустрічалися майже чотири роки, а у 2019 році навіть оголосили про свої заручини. Однак через пандемію коронавірусу урочистість переносили двічі, а потім Дженніфер і зовсім повідомила, що не горить бажанням виходити заміж.

Під час скандалу, який розгорівся через інформацію про пригоди спортсмена, Лопес і Родрігес трималися єдиним фронтом, не показуючи розладу.

У Дженніфер Лопес є 12-річні близнюки від колишнього чоловіка Марка Ентоні, а Родрігес є батьком двох доньок, яких йому народила Синтія Скуртіс.

Відносини Лопес з Родрігесом - про що йшлося раніше:

  • Коханого Дженніфер Лопес Алекса Родрігеса запідозрили в романі із зіркою реаліті-шоу "Південна чарівність" Медісон ЛеКрой.
  • У тизері проєкту один з учасників заявив про те, що 30-річна Медісон літала під час зйомок до Майамі для зустрічей з Родрігесом. Дівчина спростувала ці чутки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти