StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дженна Ортега прийшла на червону доріжку в брудній сукні

7 березня 2023, 19:25
Зірка серіалу "Венздей " сильно здивувала шанувальників неохайним виглядом.
Дженна Ортега
Дженна Ортега прийшла на прем'єру фільму "Крик 6" з плямою на сукні / ua.depositphotos.com

Кар'єра 20-річної американської акторки Дженни Ортеги стрімко розвивається. Не останню роль в цьому зіграла її участь в суперпопулярному проєкті "Венздей", де вона зіграла головну героїню.

Після закінчення серіалу вона продовжила зйомку в циклі фільмів жахів "Крик" - днями відбулася прем'єра вже другої стрічки за участю Ортеги - "Крик 6". Молода акторка, як частина основного акторського складу, з'явилася на презентації кіно на червоній доріжці в Нью-Йорку.

Правда, там Дженну чекав конфуз. Вона зазвичай ретельно підбирає вбрання для світських заходів, і вже входить в число нових ікон стилю, і в цей раз не повинно було бути промашки. Артистка одягла міні-сукню з глибоким вирізом, яка нагадувала білосніжну сорочку, спущену з плечей, та чорний піджак зверху. Перші фото вже з'явилися на офіційній сторінці серії фільмів "Крик" в Instagram.

відео дня

Стильну задумку зіпсувала одна маленька деталь - на світлій тканині одягу в області грудей Ортеги красувалася яскраво-синя чорнильна пляма. У такому вигляді акторка позувала перед журналістами, нітрохи не бентежачись легкої неохайності, яку їй надавала брудна сукня.

Дженна Ортега
Дженна Ортега прийшла на прем'єру фільму "Крик 6" з плямою на сукні / instagram.com/screammovies

Раніше зірка серії фільмів "Голодні ігри" Джена Мелоун зізналася, що під час зйомок пережила зґвалтування, яке скоїв її колега по знімальному майданчику.

Також дружина голлівудського актора Метью Макконахі поділилася травматичним досвідом: вона ледь не потрапила в авіакатастрофу - літак, на борту якого вона перебувала, пролетів півтора кілометра у вільному падінні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти