StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дженна Ортега блиснула плавними вигинами в шкіряному корсеті на червоній доріжці

28 лютого 2023, 04:05
Зірка серіалу Венздей вміло зіграла на перевагах своєї молодості і привабливої зовнішності.
Дженна Ортега
Дженна Ортега в сукні з глибоким декольте відвідала SAG Awards / instagram.com/jennaortega

Американська акторка Дженна Ортега стала всесвітньо відомою завдяки головній ролі в серіалі Венздей, хоча і до історії дорослішання похмурого підлітка з дивакуватої сімейки Аддамс вже встигла заробити популярність в амплуа "королеви крику".

Ортега активно відвідує світські заходи і у свої 20 років вже має одну номінацію на Золотий глобус. Днями вона з'явилася на червоній доріжці премії Гільдії кіноакторів США (SAG Awards), і тут же прикувала до себе увагу тисяч захоплених фанатів. Знімком вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Для публічного виходу акторка обрала стильну сукню від Versace і лаконічну прикрасу від Tiffany & Co. Дивним чином у своїй зовнішності Ортега об'єднала амплуа кокетливою старлетки, і впевненої в собі і своїй привабливості діви.

відео дня

Фігуру Дженна підкреслила сукнею з лакованої шкіри без бретелей і фантазійним вирізом - акцент на декольте не надав всьому образу акторки вульгарності, а лише підкреслив її привабливість.

На контрасті з вбранням зіграв макіяж в стилі "бейбі фейс" - світлі тіні, акуратна стрілка і природний блиск губ не дали важкому люксу сукні "зістарити" Ортегу.

Дженна Ортега
Дженна Ортега в сукні з глибоким декольте відвідала SAG Awards / instagram.com/jennaortega

Раніше українська співачка Світлана Лобода похвалилася соковитими вигинами у тугому корсеті - артистці дуже до лиця стиль жінки-вамп, до якого вона рідко вдається.

Також нескінченно довгими ногами, які кокетливо визирають з-під пальто похвалилася актриса і секс-символ Італії Моніка Беллуччі - для обкладинки відомого глянцю вона знялася в вбранні, яке розбурхує уяву.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти