StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Документи і кіт - все що лишилося": ра**исти знищили будинок відомої української ведучої

8 травня 2022, 14:14
Окупанти цілеспрямовано обстрілювали кожен поверх висотки, щоб завдати максимально непоправної шкоди.
'Документи і кіт - все що лишилося': рашисти знищили будинок відомої української ведучої
Аліна Доротюк залишилася без квартири - її знищили ра**исти / instagram.com/alina_dorotiuk_

Українська журналістка, ведуча шоу Зірковий шлях та YouTube-каналу Doroty Аліна Доротюк показала фото зруйнованого ра**истами житлового комплексу, який раніше був для неї будинком.

Доротюк разом з батьками та домашніми тваринами втекла з дому від ворожих обстрілів. Їм вдалося виїхати на свій страх і ризик, а на ранок їм прийшли страшні знімки того, що ще кілька годин тому було багатоповерхівкою.

Жахливі кадри журналістка показала на своїй сторінці в Instagram підписавши їх: "ДОКУМЕНТИ І КІТ - все, що лишилося від мого безпечного життя…"

відео дня

"З приводу квартири – я відмовляла собі у всьому, аби у 33 мати своє окреме житло, у яке було вкладено кожен міліметр моєї душі. Яку ра**исти зруйнували своїми снарядами вщент! ... Горять хати, лускає шифер…де багатоповерхівки - обстрілюють кожен поверх‼️Чи сподівалася я, що моя квартира, у якій лишилося все моє життя вціліла⁉️ ТАК! Сподівалася до останнього. А вранці, коли знищувати було майже нічого, прийшли ці фото… на них мій ЖК на березі колись мальовничого озера. На відео школа поруч. Чи шкода мені брендових речей, прикрас і решти всього, що у поспіху не було часу збирати - ні! Шкода фотоальбомів, у яких на фото посміхаються моі вже покійні Дідусь і Бабуся. Вони пройшли велику Вітчизняну, пережили три голодомори і свято вірили: такого ПЕКЛА на землі БІЛЬШЕ НЕ БУДЕ‼️",- згадує Доротюк. З дому вона тікала, при собі маючи лише запасний спортивний костюм, запасний комплект нижньої білизни, домашніх тварин та робочий ноутбук.

Зараз вона знаходиться в Україні, але в більш безпечному місці, і продовжує свою журналістську діяльність. Вона відзначає - могла б вже сотні разів покинути рідну країну, але прийняла рішення залишатися до останнього: "Я прекрасно з першого дня розуміла і усвідомлюю досі: моі батьки без мене доїдуть максимум до першого блок-посту орків, не володіючи навігаторами. Якщо б вони, взагалі, не турбуючись винятково за мою безпеку, наважилися виїжджати. А вони й не думали. Бо як це покинути все нажите за життя?! Як віддати то всьо загарбнику?! Ну от така у пенсіонерів філософія. Їм БОЛЯЧЕ І ТЯЖКО!!! І я їх розумію….До того ж всі ви прекрасно знаєте мене (особливо ті, хто слідкує ЗА моєю сторінкою давно): моя сім’я завжди була і лишається для мене на першому місці❤️❤️❤️".

Проте Доротюк не засуджує тих, хто виїхав, так як розуміє - цей вибір кожен робить для себе самостійно: "Всіх, хто виїхав чи відвіз дітей, - ні в якому разі не засуджую. І ви не в праві. Кожен має право на власне рішення і ті обставини, через які змушений був покинути свою домівку і країну".

читайте також"Люди зомбовані": Наталія Могилевська розповіла про родичів у Росії

Раніше українська телеведуча розповіла про смерть брата-героя на фронті.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти