Діма Монатік створив дует з учасників шоу Голос

22 березня 2021, 11:22
На 1+1 пройшов другий етап шоу Голос країни 2021. Деякі тренери не змогли розлучитися зі своїми командами, і знайшли різні шляхи залишити їх на проекті.
Діма Монатік
Діма Монатік / 1+1

Тренер шоу Голос країни 2021 Діма Монатік зважився на рідкісний експеримент - щоб не розлучатися з учасником своєї команди, він після виступу пари Олександра і Анни запропонував їм створити дует, і далі виступати разом.

У прямому ефірі шоу Голос 21 березня, вокальний бій Біляка Олександра і Гадомич Анни закінчився тим, що тренери зважилися на експеримент.

Пара виконала пісню Natalie Imbruglia Torn, і вразила глядачів і самих тренерів. У Діми Монатіка не було іншого вибору, як запропонувати їм співати в дуеті.читайте такожГолос країни 11 сезон дивитися онлайн 9 випуск 21-03-2020: вокальные бои

Біляк Олександр і Гадомич Анна
Біляк Олександр і Гадомич Анна / 1+1

Це рідкісна практика для шоу Голос, бо важко передбачити, як буде співати дует. Однак, тренери в цьому випадку відзначили, що Олександр і Анна відмінно заспівалися в дует.

Голос країни 11 сезон 9 випуск 21-03-2021: Біляк Олександр і Гадомич Анна-Torn

Багато користувачів мережі підтримали рішення Діми Монатіка. Інші звернули увагу на те, що Олександр планував починати сольну кар'єру на шоу Голос.

"Як завжди дует від Монатіка на висоті", " Ідеальний дует. Дуже гармонійно вони виглядають разом і вокально круто один одного доповнюють", "Олександр прийшов сюди, щоб зробити сольну кар'єру, але його знову обмежують дуетом", "Головне що Саша пройшов", "Дуже хороший дует, але Саша ж хотів сольним бути", - пишуть в коментарях на сторінці шоу голос Україна на 1+1.

Нагадаємо, всі нові випуски шоу Голос країни 2021 виходять на 1+1 о 21-00 по неділях. Дивитися онлайн і читати огляди також можна на сайті Главред.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти