StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

ДіКапріо застукали на яхті з шикарною блондинкою в тигровому бікіні

11 серпня 2023, 07:42
743
Голлівудський актор проводить літні канікули з красивими дівчатами-моделями.
Леонардо ДіКапріо відпочив на яхті
Леонардо ДіКапріо відпочив на яхті / Колаж Главред, фото Instagram / arabellachi, leonardodicaprio

Актора Леонардо ДіКапріо помітили під час чергового яхтового дня на Форментері, Іспанія. Цього разу до нього приєдналася зірка реаліті-шоу "острови кохання" Арабелла Чі.

48-річний Дікапріо і 32-річна зірка реаліті-шоу в бікіні грілися на сонці, подорожуючи по блискучому Середземному морю зі своїм близьким другом Тобі Магуайром, редактором британського Vogue Едвардом Енніфулом та іншими друзями.

Виданню Page Six стало відомо, що Дікапріо і дівчина являються просто друзями. Видання повідомляє, що ДіКапріо поводився стримано, надівши кепку і насунувши її на обличчя, щоб сховатися або від палючого сонця, або від папараці.

відео дня

Подивитися фото з відпочинку зіркової пари можна тут > > >

Він був одягнений у білу футболку, шорти кольору хакі та білі кросівки.

Тим часом Чі була чудова у бікіні з леопардовим принтом та відповідному прозорому саронгу на талії. Вона доповнила вигляд сонцезахисними окулярами, білими босоніжками та срібною шкіряною міні-сумкою.

Красуня-блондинка насолоджувалася собою на палубі масивного плавучого корабля, демонструючи свої вигини і пірнаючи у воду в ледь помітному купальнику-стрінгах.

Нагадаємо, нещодавно велелюбному акторові стали приписувати відносини з 28-річною британською телеведучою Майєю Джама. Сам ДіКапріо про це вважає за краще по-джентльменськи мовчати, що підігріває ще більший інтерес у фанатів.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що буквально на наступний день після того, як ДіКапріо розлучився зі своєю дівчиною Каміллою Морроне, розлютилася інформація про нову пасію голлівудської зірки. Нею виявилася модель з України Марія Берегова.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти