StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ймовірна дівчина Леонардо ДіКапріо прокоментувала роман з актором

12 квітня 2023, 14:13
614
Майя Джама розповіла правду про стосунки з головним плейбоєм Голлівуду.
Майя Джама
Майя Джама відповіла на чутки про її роман з Леонардо ДіКапріо / instagram.com/mayajama

Акторський талант Леонардо ДіКапріо сильний та непробивний, але у самого артиста є одна слабкість - красиві жінки. Лео віддає перевагу дівчатам модельної зовнішності, на кшталт Жизель Бюндхен і Джіджі Хадід, і все ще не готовий "стати в стійло" - у свої 48 років він жодного разу не був одружений, а його романи незмінно потрапляють на перші шпальти таблоїдів.

Нещодавно велелюбному акторові стали приписувати стосунки з 28-річною британською телеведучою Майєю Джама. Сам ДіКапріо про це вважає за краще по-джентльменськи мовчати, що підігріває ще більший інтерес у фанатів.

У той же час Майя дала нову їжу для пліток - вона з'явилася на публіці з кулоном на якому було написано слово "Лео". Папараці тут же розглянули в цьому підтвердження роману між Джама і ДіКапріо.

відео дня

Однак ведуча виявилася не з боязкого десятка, і, на відміну від свого ймовірного коханця, мовчати не стала. На своїй сторінці в Twitter вона розповіла, що насправді відбувається між нею та голлівудським плейбоєм.

"Я займалася своїми справами у відпустці і вирішила, що більше не буду відповідати/звертати увагу ні на які дурні історії. Але вам варто зупинитися зараз. Це (кулон - прим. редактора) буквально мій знак зодіаку (Leo - скорочене ім'я Леонардо і назва знака зодіаку Лев на латині - прим. редактора). Ми не зустрічаємося. Будь ласка, давайте закінчимо це", - написала вона.

Раніше стало відомо, що американська акторка, дворазова володарка премій "Оскар" і "Золотий глобус", Хіларі Суонк у віці 48 років вперше стала мамою.

Також з'явилася новина про те, що співачка та 12-разовий лауреат премії "Греммі" Тейлор Свіфт розлучилася з бойфрендом-актором після 6 років романтичних стосунків.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти