StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ділять разом опіку: ДіКапріо зустрічається з колишньою коханою Камілою Морроне

30 квітня 2023, 21:54
1589
Зі своїми обраницями ДіКапріо розлучається, ледь їм стукне 25. Але Морроне стала винятком.
Каміла Морроне, Леонардо Ді Капріо
Каміла Морроне і Леонардо ДіКапріо продовжують регулярно бачитися після розставання / instagram.com/camilamorrone, ua.depositphotos.com

Голлівудський актор Леонардо ДіКапріо має репутацію невиправного холостяка з особливою пристрастю до молоденьких моделей. Тож не дивно, що на початку 2018 року його погляд упав на американську модель Камілу Морроне, з якою перебував у відносинах цілих п'ять років.

Влітку 2022 року стало відомо, що пара розлучилася. Відтоді ДіКапріо вже приписували романи з Джіджі Хадід та українською моделлю Марією Береговою. Проте інсайдер повідомив DailyMail, що Лео продовжує регулярно спілкуватися з Морроне.

Така зворушлива відданість, втім, не пов'язана з ніжними почуттями актора до колишньої коханої. З'ясувалося, що за п'ять років відносин він та Морроне стали батьками для приймака, і ДіКапріо ділить з моделлю опіку над ним.

Йдеться про цуценя на ім'я Саллі, яку пара взяла на виховання, коли ще була разом. Після розставання Саллі залишилася з Камілою, а Лео регулярно відвідує їх.

"У них прекрасні стосунки, вони постійно бачаться один з одним, тому що ділять опіку над своєю собакою", - повідомляє інсайдер, акцентуючи увагу на тому, що Дікапріо і Морроне дійсно залишилися друзями. Мовляв, їх романтичні стосунки вичерпали себе через різницю поколінь - Лео старше Каміллу на 23 роки.

Дивіться відеорепортаж про всі любовні захоплення головного голлівудського ловеласа Леонардо ДіКапріо:

Раніше американська акторка і співачка Елісон Портер, яка стала відомою завдяки головній ролі у фільмі "Кучерявка Сью" (1991), вийшла заміж за друга дитинства, весілля з яким вважає своєю долею.

Також стала відома ймовірна стать другої дитини співачки Ріанни, яка приголомшила фанатів новиною про вагітність - папараці зловили артистку за покупками для майбутнього малюка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти