StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Кольори нашого прапора - жовтий і блакитний": зрадниця Оксана Марченко засвітилася на відео

26 серпня 2024, 09:31
4465
Оксана Марченко колись була патріоткою України, поки не зв'язалася з Медведчуком.
Оксана Марченко, Віктор Медведчук
Оксана Марченко раніше говорила про незалежність України / колаж: Главред, фото: instagram.com/oksana.marchenko.official

Зрадниця України Оксана Марченко раніше була топовою ведучою в Україні. У мережі з'явилося відео з нею, яке датоване - 24 серпня 1990 року.

Сайт WAS опублікував архівне відео Марченко, яке було знято ще до її заміжжя з екснардепом від забороненої партії ОПЗЖ Віктором Медведчуком. Ведуча позує на тлі військового оркестру зі своїм тоді ще маленьким сином від першого шлюбу.

відео дня

"Це танки, зброя і різноманітна техніка. Мені потрібно буде колись пояснювати йому, що таке зброя, що таке армія. Я скажу йому: "Ми живемо на великій планеті Земля, тут є добро і зло, тут є день і ніч. У тебе сорочечка, синку. Вона захищає тебе від усього злого - від вітру, від холоду, дощу і всіляких негараздів. Так само армія для нашої країни - вона захищає тебе, мене, нашу бабусю, усіх дітей і дорослих від усього злого, що може бути". Скоро він дізнається, що таке Батьківщина і що таке незалежність. Він уже знає, що ми живемо в місті Київ і що кольори нашого прапора - жовтий і блакитний. Незабаром він дізнається, що таке незалежність", - сказала зрадниця.

Хто така Оксана Марченко?

Оксана Марченко - колишня українська телеведуча, дружина проросійського олігарха Віктора Медведчука, кума президента РФ Володимира Путіна.
19 лютого 2021 року РНБО України ввела санкції щодо Марченко за фінансування тероризму, збройної та інформаційної агресії Росії щодо України. Фігурантка бази "Миротворець". У квітні 2023 року Марченка було оголошено в розшук як особу, яка переховувалася від досудового розслідування з 24 березня 2023 року.

Оксана Марченко - останні новини по темі

Зазначимо, дружина зрадника Медведчука Оксана Марченко вирішила змінити імідж. Після численних пластичних операцій і косметичних процедур вона абсолютно втратила схожість зі своєю колишньою зовнішністю часів її зйомок у "Х-факторі". На свіжому фото кума Путіна показала себе зі стриманим макіяжем і новим кольором волосся.

А також Андрій Хливнюк згадав про свою роботу зі скандальною телеведучою, запроданкою Оксаною Марченко. У далекому 2015 році Хливнюк був у журі талант-шоу Х-фактор, де Марченко була ведучою. За словами Хливнюка, вже тоді він намагався не спілкуватися з Марченко.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти