StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Уже в суді: зрадницю Оксану Марченко покарають в Івано-Франківську

29 травня 2024, 11:37
1670
Оксану Марченко судитимуть в Івано-Франківську, зрадниці загрожує 8 років в'язниці.
Оксана Марченко
Оксана Марченко позбудеться всього майна / колаж: Главред, фото: t.me/oksana_marchenko_official

Служба безпеки України завершила досудове розслідування щодо фінансування Оксаною Марченко російських окупантів у Криму. Її схема принесла терористам понад 21 мільйон гривень.

На офіційній сторінці СБУ в Івано-Франківській області повідомили, що матеріали кримінального провадження щодо Оксани Марченко передали до суду.

Зрадниця України та кума диктатора Путіна Марченко, яка виїхала жити до країни-терориста РФ, обвинувачується за двома статтями:

відео дня

фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади;

зміни меж території або державного кордону України та колабораціонізм.

"Встановлено, що за вказівкою Оксани Марченко керівники афілійованих компаній платили росгвардії та МВС РФ за "охорону нерухомості Медведчуків" на території півострова. Протягом 2014-2022 років Марченко та її спільники безпосередньо профінансували формування, які беруть участь у здійсненні збройної агресії РФ проти України, на загальну суму понад 21 млн грн", - повідомили у відомстві.

До злочинної схеми були також причетні двоє топ-менеджерів із Києва, одного з яких уже засуджено, а інший очікує на свій вирок. Зараз майно Марченка під арештом.

Справа йде про цінні папери, майнові та корпоративні права в різних підприємствах, 30 квартирах, 8 житлових будинках, 11 земельних ділянках, 2 об'єктах комерційної нерухомості, 17 паркомісцях і гаражів у Києві, 13 земельних ділянках у різних регіонах України, 2 базах відпочинку та 2 спортивних базах у столиці, Прикарпатті та Закарпатті, будинку у Львівській області, двох масштабних майнових комплексах і житлових будинках у Криму з елінгом і вертолітним майданчиком, яхти, 19 автівок, зокрема два Maybach і Bentley Continental, і 757 творів живопису та ікон, колекції годинників, ювелірних виробів, антикваріату, багатотисячний фонд стародруків.

Хто така Оксана Марченко?

Оксана Марченко - колишня українська телеведуча, дружина проросійського олігарха Віктора Медведчука, кума президента РФ Володимира Путіна.
19 лютого 2021 року РНБО України ввела санкції щодо Марченко за фінансування тероризму, збройної та інформаційної агресії Росії щодо України. Фігурантка бази "Миротворець". У квітні 2023 року Марченко було оголошено в розшук як особу, яка переховувалася від досудового розслідування з 24 березня 2023 року.

Оксана Марченко - останні новини по темі

Зазначимо, дружина зрадника Медведчука Оксана Марченко вирішила змінити імідж. Після численних пластичних операцій і косметичних процедур вона абсолютно втратила схожість зі своєю колишньою зовнішністю часів її зйомок у "Х-факторі". На свіжому фото кума Путіна показала себе зі стриманим макіяжем і новим кольором волосся.

А також Андрій Хливнюк згадав про свою роботу зі скандальною телеведучою, запроданкою Оксаною Марченко. У далекому 2015 році Хливнюк був у журі талант-шоу Х-фактор, де Марченко була ведучою. За словами Хливнюка, вже тоді він намагався не спілкуватися з Марченко.

Читайте більше про Марченко:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти