StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колишня дружина Меладзе накинулася на ексВіагру через його зради

25 квітня 2023, 03:50оновлено 26 квітня 2023, 20:37
Ірина Меладзе і до цього дня переконана, що чоловіка у неї вкрали виключно з користі.
Ірина Меладзе, Валерій Меладзе, Альбіна Джанабаєва
Ірина Меладзе звинуватила Альбіну Джанабаєву в користі / instagram.com/irinameladze_, instagram.com/albinadzhanabaeva

Ірина Меладзе, перша дружина співака Валерія Меладзе, не перебуває з ним в офіційному шлюбі майже десять років - в 2012 вони перестали жити разом, а в 2014 році пара розлучилася. У причини їх розриву є ім'я - Альбіна Джанабаєва, співачка і колишня учасниця гурту ВІА Гра.

З 2004 по 2014 роки Меладзе жив на дві сім'ї, адже його з Джанабаєвою синові на момент офіційного укладення шлюбу (2014 рік) вже виповнилося саме десять років. Після скандального розлучення, Ірина дала ряд інтерв'ю, в яких невтішно відгукувалася про нову обраницю чоловіка, проте в подробиці ніколи не вдавалася.

До теперішнього часу. В інтерв'ю для росЗМІ перша дружина Валерія Меладзе розповіла, що відчувала себе зрадженою через невірність чоловіка. "Я десять років мовчала. Я не могла прийняти, як взагалі така ступінь обману з боку людини, яка, як мені здавалося, була не тільки моїм коханим чоловіком, але і другом. Напевно, це ступінь зради, яка розкрилася відразу. Це мене просто зрубало", - поскаржилася вона.

Ірина розповіла, що, будучи в шлюбі з Меладзе, вона намагалася переконати його в корисливості намірів Джанабаєвої, а також шукала розмови з суперницею, яка на очну ставку не погодилася.

Втім, навіть через десять років після розлучення ексдружина Меладзе переконана, що любов'ю в нових відносинах чоловіка і не пахне. "Для чого він їй знадобився? Ну, звичайно, зрозуміло, для чого! Весь час виникає питання: якби стояв Валерій Меладзе і продавав мандарини на базарі, цікаво, те ж саме було б? Ні "так", ні "ні"... Нічого конкретного від нього не могла добитися. "Я хочу пожити один". Ну, поживи один", - емоційно висловилася Ірина Меладзе.

Дивіться репортаж про те, як Валерій Меладзе потрапив у черговий скандал через свої "плаваючі" переконання щодо війни в Україні:

Раніше американська акторка і співачка Елісон Портер, яка стала відомою завдяки головній ролі у фільмі "Кучерявка Сью" (1991), вийшла заміж за друга дитинства, весілля з яким вважає своєю долею.

Також стала відомою ймовірна стать другої дитини співачки Ріанни, яка приголомшила фанатів новиною про вагітність - папараці зловили артистку за покупками для майбутнього малюка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти