Бойфренд-військовий Лесі Нікітюк похвалився зірковою коханою

13 жовтня 2024, 16:01
367
Дмитро Бабчук опублікував свіже селфі з популярною ведучою.
Леся Никитюк, Дмитрий Бабчук
Леся Нікітюк новини - бойфренд Лесі Нікітюк показав свіже спільне фото / колаж: Главред, фото: instagram.com/lesia_nikituk, instagram.com/special_my_profession

На початку жовтня українська ведуча Леся Нікітюк, зазвичай дуже потайлива в плані подробиць про своє особисте життя, вельми мальовничо натякнула на новий роман - показала фото з коханим.

За кадром в Мережі дуже швидко з'ясували, хто ж є таємничим обранцем Леді Ле. Ним виявився український військовий Дмитро Бабчук.

Після того, як новина про особу бойфренда Нікітюк з'явилася в пресі, ведуча вирішила не грати в мовчанку і підтвердила роман. Тепер пара не соромиться демонструвати почуття на публіці.

відео дня

Так нещодавно Бабчук у своєму блозі в Instagram опублікував свіже фото з Лесею. У них виявилася спільна любов до селфі в ліфті.

У кадрі Бабчук позує зі своєю зірковою коханою. Вона повернулася до камери спиною, демонструючи підтягнуту фігуру в чорній мінісукні. На знімок військовий додав емодзі у вигляді чорного сердечка.

Леся Никитюк, Дмитрий Бабчук
Леся Нікітюк новини - бойфренд Лесі Нікітюк показав свіже спільне фото / instagram.com/special_my_profession

Хто така Леся Нікітюк?

Леся Іванівна Нікітюк - українська телеведуча, журналістка, акторка, блогерка. Колишня ведуча телепередачі Орел та Решка. Після повномасштабного нападу Росії на Україну Леся Нікітюк почала випускати на Youtube пародійні пісні ("Сіла птаха", "Пісня про крейсер "Москва", а також - разом зі Степаном Гігою - "Цей сон"), повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Надя Дорофєєва зізналася, навіщо свариться з чоловіком, ресторатором і музикантом Мішею Кацуріним, та про що говорить з ним у ліжку перед сном.

Також Анна Трінчер прокоментувала роман з відомим співаком, чутки про який виникли через гарячу романтику між артистами в кадрі. Вона зазначила, як розвивається її особисте життя через рік після розлучення.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти