StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Арестович розповів про дружину І відповів, чи дає гроші колишнім

22 вересня 2023, 15:38
570
Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович розповів про свій третій шлюб і третю дружину - Анастасію.
Арестович, дружина
Олексій Арестович та його дружина Анастасія / колаж Главред, фото УНІАН і Facebook

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович розповів про свій третій за рахунком шлюб і третій дружині дружині Анастасії. Про це він розповів у інтерв'ю Аліні Шаманській.

Арестович, який одружений на Анастасії з 2013 року, каже, що у них дуже збігаються погляди на життя. І цього нібито не було в попередніх шлюбах.

Він також розповів, що хоче бачити свою дружину щасливою, тому не вважає, що вона зобов'язана виконувати роботу по дому.

відео дня

"Моя дружина не повинна готувати мені вечерю. Вона не готує. Ми або замовляємо, або їдемо в ресторан. Я намагаюся робити так, щоб вона взагалі не працювала вдома. З чоловічої точки зору, жінка може бути щасливою або хорошою", — повідомив Арестович.

Він також прямо відповів, чи підтримує фінансово колишніх чоловік.

"З усіма своїми дружинами я зберіг добрі стосунки, я їх дуже ціную і допомагаю. Фінансово допомагаю постійно. Це набагато більше, ніж аліменти", — повідомив Арестович.

Нагадаємо, раніше в серпні минулого року в інтерв'ю Дмитру Гордону тодішній радник керівника Офісу президента Олексій Арестович заявив, що балотуватиметься на пост глави держави на наступних президентських виборах за однієї умови – якщо Володимир Зеленський не висуватиме свою кандидатуру.

До того повідомлялося про те, що відома українська попспівачка (і колишня солістка групи Nikita) і волонтер Даша Астаф'єва здивувала шанувальників новими фото з радником керівника Офісу президента Олексієм Арестовичем.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти