StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

7-річний син Олени Кравець довів до сліз зізнанням про війну

31 березня 2024, 12:35
777
Син відомої артистки проявив дивовижний спокій, коли розмова зайшла про жахливі події останніх 10 років.
Олена Кравець із сином
Син Олени Кравець зворушив зізнанням про війну / колаж: Главред, фото: instagram.com/lennykravets

Українська акторка і комік Олена Кравець веде разом зі старшою донькою Марією подкаст "Вдома поговоримо", присвячений питанням взаємин батьків і дітей. Гостем нового випуску став 7-річний Іван - один із молодших дітей артистки.

Син Кравець росте тямущим хлопчиком, який легко і невимушено тримається перед камерами. Так само легко він говорить про "дорослі" речі.

Зокрема в бесіді зі своїми дітьми Олена торкнулася теми війни в Україні та життя в страху за здоров'я і благополуччя близьких. Тоді Іван вимовив фразу, яка змусила Олену Кравець заплакати.

відео дня

Хлопчик нагадав мамі, що не знає життя без війни. Він народився після 2014 року, коли країна-окупант уже почала свої загарбницькі злочини. "Я народився під час війни. Ніколи не жив без війни", - серйозно заявив малюк.

"Я тільки зараз це усвідомила, чесно. Ми певний час жили, ніби війни немає. Ваньок, ти дуже мене розчулив", - зі сльозами на очах зізналася Олена Кравець.

Хто така Олена Кравець?

Олена Юріївна Кравець - Уураїнська комедійна актриса. Учасниця команд Вищої ліги КВК "Запоріжжя-Кривий Ріг-Транзит" та "95-й квартал"; з 2005 по 2022 рік брала участь у телепередачі "Вечірній квартал". З грудня 2022 по кінець 2023 року —ведуча ток-шоу "Тихий вечір" на каналі "Дім".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що 48-річна оперна співачка і зірка українських реаліті-шоу Олена Гребенюк вперше виходить заміж. Артистка розкрила подробиці стосунків із нареченим.

Також співачка Alyosha прокоментувала рішення чоловіка, фронтмена гурту Антитіла Тараса Тополі, служити в армії та зізналася, як це позначилося на житті їхньої родини.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти