StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Офіційно наречена: 48-річна співачка вперше виходить заміж

28 березня 2024, 22:56
Співачка зізналася, що вона зі своїм обранцем живе окремо, а її донька залишилася жити разом із матір'ю співачки, бабусею.
Олена Гребенюк поділилася своїм щастям
Олена Гребенюк поділилася своїм щастям / Колаж Главред, фото скріншот

Українська оперна співачка, яка брала участь у деяких реаліті-шоу Олена Гребенюк уперше розповіла про те, що її коханий зробив їй пропозицію.

Як розповіла вона в інтерв'ю "Наодинці" на YouTube, виконавиця зізналася, що вже довгий час проживає разом із коханим, з яким вона познайомилася за часів повномасштабного вторгнення на Великдень.

До слова, співачка зізналася, що вона зі своїм обранцем живе окремо, а її донька залишилася жити разом із матір'ю співачки, бабусею.

відео дня

"У мене є кохана людина. Ми живемо окремо. Єлизавета (дочка - авт.) не захотіла з нами жити і вона живе з бабусею. Тобто я живу з коханим окремо, а мама з Лізою живуть окремо. Ми познайомилися на Великдень. Я запропонувала присвятити Великдень. Наступного дня ми вирішили зустрітися. Ми жили в одному будинку багато років, але ми не бачилися. Наш спільний друг наш познайомив", - зізналася Гребенюк.

Гребенюк розповідає, що її обранець зробив їй пропозицію і вона її прийняла. "Ми вирішили відкласти, бо зараз недоречно. Але пропозицію прийняла. Я офіційно наречена. Про весілля я вже одного разу мріяла у своєму житті і більше не хочу. Усе складеться так, як складеться. Я колись дуже мріяла про весілля. і потім через деякий час моєї коханої людини не стало. Нічого не віщувало, що його не стане, але його не стало", - прокоментувала вона.

Нагадаємо, раніше ведуча Лілія Ребрик опублікувала пікантний фотопортрет у чорно-білих відтінках. У кадрі вона позує з яскравим макіяжем, у чорному боді та зухвалій косусі з бахромою.

Також стало відомо, що стан тяжкохворої української актриси Катерини Тишкевич погіршився. Артистка розповіла, що відбувається з її організмом зараз.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти