StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

"Я вас кохаю": відомий блогер став на коліна перед Тіною Кароль

25 вересня 2024, 21:40
158
Ніколас Карма сздивував Тіну Кароль.
Тина Кароль
Тіна Кароль відзначилася на своєму концерті / колаж: Главред, фото: instagram.com/tina_karol

На концерті української співачки Тіни Кароль сталося непередбачуване - на сцену вийшов блогер і співак Ніколас Карма з букетом червоних троянд.

На своїй сторінці в Instagram Ніколас опублікував відео, як він здивував артистку, і вона змусила його стати перед нею на коліна.

відео дня

Стало відомо, що на сцені блогер поцікавитися вартістю концертного образу співачки: за спідницю вона заплатила 3 тис. грн, вартість босоніжок становить 5 тис. грн, а корсет їй подарували.

Потім Ніколас зізнався в коханні співачці.

"Дякую вам щиро за те, що ви у нашої країни є. Я не знаю, нехай це розлітається - я вас кохаю. Кохаю вас!" - сказав Карма.

А Тіна у відповідь пожартувала, що Ніколасу потрібно стати на коліна, що він і зробив. Глядачі розсміялися і у відповідь подарували гучні оплески.

'Я вас кохаю': відомий блогер став на коліна перед Тіною Кароль
Тіна Кароль / інфографіка: Главред

Хто така Тіна Кароль?

Тіна Кароль (Тетяна Ліберман) - українська співачка й актриса, телеведуча. Народна артистка України (2017), солістка Ансамблю пісні і танцю ЗСУ. Лауреатка пісенного конкурсу молодих виконавців "Нова хвиля 2005". З піснею "Show me your love" представляла Україну на "Євробаченні 2006", де посіла сьоме місце.

Тіна Кароль - останні новини за темою

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль придбала квартиру на Івано-Франківщині для сім'ї 9-річного Єгора, який вів щоденник, перебуваючи з рідними в окупованому і зруйнованому Маріуполі.

А також Тіна Кароль у день свого весілля і вінчання з чоловіком і продюсером Євгеном Огіром (який трагічно рано помер) показала на своїй сторінці в Instagram зворушливий кадр із сімейного архіву.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти