StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У Ніколаса Карми округлилися очі: TAYANNA озвучила вартість свого луку

15 серпня 2024, 03:30
425
Українська співачка Тетяна Решетняк (Tayanna) чесно озвучила, скільки коштує її вбрання.
TAYANNA, Ніколас Карма
TAYANNA розповіла, скільки коштує її лук / колаж: Главред, фото: Скріншот, Instagram,

Українську співачку Тетяну Решетняк (Tayanna) підловив львівський блогер Ніколас Карма. Він поставив артистці своє легендарне питання, скільки коштує її лук.

Зірка вибралася на прогулянку з сином і собакою. Артистка вийшла у вбранні на загальну суму близько 16 тисяч гривень.

TAYANNA описала свій лук
TAYANNA описала свій лук / Фото: скріншот

Найдорожчим елементом образу Решетняк була зовсім не сукня, а взуття та сумка, а не основний елемент луку – сукня. Блогер опублікував відео на сторінці в Instagram.

відео дня

Хто така Tayanna?

Tayanna (справжнє ім'я - Тетяна Решетняк) - українська співачка, автор-виконавець. Колишня солістка гурту "Гарячий шоколад". Брала участь у Нацвідборах на Євробачення від України в 2017 і 2018 роках, а також у проєктах "Голос країни" (4 і 5 сезон) і "Танці з зірками" (6 сезон). У 2019-2020 була ведучою проєкту "ЖВЛ" на 1+1.

На Таянні красувалося вбрання в квіточку ніжного фасону, яке дуже красиво підкреслювало її фігуру. Свій лук вона стилізувала з мінімалістичними прикрасами та білими аксесуарами. Співачка зізналася, що сукня обійшлася їй у 2200 грн.

Приблизно 7 тисяч гривень коштували елегантні підбори-човники та біла сумочка артистки, яка висіла на її плечі. Загалом без прикрас образ Таянни коштує близько 16 тисяч гривень.

До речі, нещодавно артистку підловили поміж дорогих бутіків, однак, у свій захист, вона віджартувалася, що в таких місцях лише дивиться на брендові речі.

Співачка Tayanna - останні новини:

До слова, нещодавно співачка вперше зізналася в романі з популярним одруженим продюсером. Тетяна Решетняк розповіла, що в неї з дружиною Дмитра Клімашенка була серйозна розмова і згодом артистка перед нею вибачилась. Сьогодні вона вдячна своєму колишньому продюсеру і коханцю за життєвий і музичний досвід й не відчуває сорому за скоєне.

Окрім цього, Tayanna розповіла про тюремне ув'язнення. У 15 років зірка потрапила в поліцію і могла сісти до в'язниці через контрабанду. Однак у відділенні Тетяну та її маму врятував голос майбутньої співачки та пісня Bon Jovi - It's my life.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти