Жорстке тренування на все тіло: 6 вправ на 16 хв, які принесуть ідеальний результат

8 жовтня 2023, 05:30оновлено 16 лютого, 14:55
Такі вправи для схуднення достатньо виконувати один місяць по три рази на тиждень, щоб побачити суттєвий результат.
Физические упражнения, Анита Луценко
Аніта Луценко показала жорстке тренування на все тіло/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, скрін

Для того, щоб добре потренувати своє тіло, не обов’язково йти у тренажерний зал. Якщо підібрати хороше тренування на всі групи м'язів в домашніх умовах, то і без залу можна буде обійтися. Достатньо буде мати під руками килимок для вправ, зручний одяг і трішки вільного часу.

Фітнестренерка Аніта Луценко показала комплексне тренування вдома на все тіло, яке допоможе як накачати прес і сідниці, так і потренувати спину, руки тощо.

Радимо також прочитати наступний матеріал: 2 кг зайвої ваги важче скинути ніж 100 кг: тренер ошелешила поясненням

"Це чудове тренування на все тіло з додатковою вагою. Ти відчуєш, як твої м'язи відповідають на це тренування. Шкіра стане більш пружною, руки, сідниці, ноги та живіт – все підтягнеться. Не забуваємо правильно дихати під час тренування", – зазначила тренерка.

У той же час вона нагадала, що тренування працює тільки з харчуванням. Якщо ви хочете схуднути в домашніх умовах, то потрібно не лише виконувати вправи для схуднення, а й змінити свій режим харчування.

"Поки ти тренуєшся, в організмі відбувається мільйон різних реакцій, воно позитивно відгукується на хороше навантаження, вже після першого тренування можна побачити промальовані м'язи, але ти ніколи їх не побачиш, якщо над ними прошарок жиру. Харчування – це основа схуднення, тож слідкуй за меню", – наголосила Аніта Луценко.

Для тренування, яке показала фітнестренерка, знадобиться одна гантель, а також килимок, вода і спортивне взуття. Замість гантелі можна використати пляшку з водою. Тренерка використовувала гантель вагою 4 кг, але, за її словами, можна обрати вагу 3 кг або 2 кг.

На тренування знадобиться 16 хвилин.

Щоб побачити перші результати, тренерка радить виконувати ці вправи упродовж одного місяця тричі на тиждень.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше Аніта Луценко показала ідеальне танцювальне тренування для схуднення на 15 хв. Вона наголосила, що одним із найкращих способів скинути зайву вагу є танці для схуднення. Вони не лише допоможуть тримати себе у формі, а й піднімуть настрій.

Також раніше Аніта Луценко розповіла, як розминатися при сидячій роботі. Тренерка показала, які вправи потрібно робити під час сидячої роботи, щоб чудово себе почувати і прибрати больові відчуття.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти