Краще, ніж "китайські танці": ідеальне танцювальне тренування для схуднення на 15 хв

3 жовтня 2023, 17:05оновлено 16 лютого, 14:56
Одним із найкращих способів скинути зайву вагу є танці для схуднення. Вони не лише допоможуть тримати себе у формі, а й піднімуть настрій.
Спорт, физические упражнения, Анита Луценко
Аніта Луценко показала ідеальне танцювальне тренування для схуднення на 15 хв/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, скрін

Танці для схуднення в домашніх умовах є досить ефективним способом підтримувати вагу свого тіла у нормі або коригувати свою вагу, якщо є бажання схуднути.

Фітнестренерка Аніта Луценко показала танцювальне тренування, під час якого можна попрацювати над м’язами всього тіла.

Радимо також прочитати наступний матеріал: 7 вправ для схуднення при вазі 80 кг+: тренерка показала, як позбутися зайвої ваги

"Це стріп-денс, але у мене не просто звабливий танець, а якісна фізичне навантаження. На цьому тренуванні ми попрацюємо з м'язами всього тіла, також прокачаємо м'язи тазового дна, жіночність і гнучкість", – зазначила тренерка.

Також вона пояснила, що китайські танці для схуднення, які зараз досить популярні, насправді не ховають у собі ніякого секрету, це просто маркетинг. Фітнестренерка наголосила, що потрібно першочергово пам’ятати про важливість правильного харчування, адже без цього заняття спортом не приноситимуть бажаного результату.

"Вже багато раз розповідала, мушу повторити: худнуть люди від їжі (її якість та кількість має значення), спорт – це для тонусу тіла, що неймовірно впливає на картинку, відображення у дзеркалі", – зазначила вона.

Тренерка додала, що не так важливо, яким саме видом спорту ви будете займатися, головне – займатися у задоволення.

"Я за те, щоб кожний займався тим, що подобається. Танці – хороший варіант, це спорт для душі. Регулярні тренування танцями теж вплинуть позитивно на стан твого тіла. Скільки раз на тиждень треба танцювати для найкращого результату схуднення – через день, але головне поєднувати зі здоровим меню", – підсумувала Аніта Луценко.

Дивіться відео, як виконувати усі рухи під час танцювального тренування:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше Аніта Луценко розповіла, як розминатися при сидячій роботі. Тренерка показала, які вправи потрібно робити під час сидячої роботи, щоб чудово себе почувати і прибрати больові відчуття.

Також раніше Аніта Луценко розповіла про планку для схуднення – 11 варіантів популярної вправи, які допоможуть прибрати живіт. Тренерка показала, як правильно робити планку для схуднення. Можна вибрати кілька варіантів, які підійдуть саме вам.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти