7 вправ для схуднення при вазі 80 кг+: тренерка показала, як позбутися зайвої ваги

4 жовтня 2023, 11:55оновлено 16 лютого, 14:55
Такий комплекс вправ для схуднення в домашніх умовах чудово підійде для людей, які починають шлях до тіла своєї мрії.
Анита Луценко, зарядка
Тренерка показала 7 вправ для схуднення при вазі понад 80 кг/ колаж: Главред, фото: скрін, ua.depositphotos.com

Багатьом досить важко розпочати свій шлях до схуднення, якщо людина має досить великий об’єм зайвої ваги. Тому фітнестренерка Аніта Луценко показала прості вправи для схуднення для повних, з яких буде ідеально починати шлях до тіла своєї мрії.

Така зарядка нескладна, частина вправ взагалі виконується, сидячи на стільці. Тому це ідеальний варіант, якщо ви лише починаєте виконувати якісь вправи і шукаєте початковий комплекс вправ для схуднення всього тіла.

Радимо також прочитати наступний матеріал: 2 кг зайвої ваги важче скинути ніж 100 кг: тренер ошелешила поясненням

За словами тренерки, потрібно виконувати цей комплекс вправ щодня упродовж місяця, а після цього можна переходити до складніших комплексів.

"Прибрати зайвий жир? Схуднути швидко? Проста, але дуже ефективна зарядка для людей, які тільки розпочали підкорювати спорт, мають зайву вагу (це не особиста думка, а підтверджено ІМТ – формула індексу маси тіла, оцінка ступеня ожиріння). Давайте відверто: важким людям розпочати важко... Є багато причин, чому так, але я знаю, що ви відчуваєте, складно знайти правильну зарядку, складно виконувати вправи", – зазначила Аніта Луценко.

Вона наголосила, що найголовніше завдання – розпочати, а мотивація часто приходить під час тренування. Також вона додала, що така зарядка допоможе не лише для схуднення, а й для збереження свого здоров’я.

"Я обіцяю, що тобі сподобається! Запевняю, що результат буде – не так швидко, як хочеться, не за один день, але вже за місяць ти відчуєш і побачиш суттєві зміни. Пам'ятай, що ти стараєшся не для когось, а для себе. Коли дійсно працюєш для себе, то мрієш не про найшвидший результат, а про найкращий. Саме над таким я працюю з тобою", – звернулася фітнестренерка до усіх, хто має бажання спробувати худнути за допомогою такого комплексу вправ.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше Аніта Луценко показала ідеальне танцювальне тренування для схуднення на 15 хв. Вона наголосила, що одним із найкращих способів скинути зайву вагу є танці для схуднення. Вони не лише допоможуть тримати себе у формі, а й піднімуть настрій.

Також раніше Аніта Луценко розповіла, як розминатися при сидячій роботі. Тренерка показала, які вправи потрібно робити під час сидячої роботи, щоб чудово себе почувати і прибрати больові відчуття.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти