Незвичайний варіант зі 100%-м результатом: ефективні вправи на прес на 5 хвилин

20 грудня 2023, 04:30оновлено 16 лютого, 14:38
Щоб позбутися зайвого жиру на животі і накачати прес, достатньо всього 5 хвилин на день. Тренерка показала ефективні вправи.
Анита Луценко, пресс, упражнения
Незвичайні вправи на прес на 5 хвилин/ колаж: Главред, фото: скрін, unsplash.com

Для того, щоб накачати прес і позбутися зайвих сантиметрів на талії, достатньо приділяти цьому завданню всього по 5 хвилин на день.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Чи можна прасувати мокрий одяг: 4 правила, як не зіпсувати свої речі

Фітнестренерка Аніта Луценко показала незвичайні вправи на прес, які дадуть чудовий результат. При цьому вона наголосила, що ідеальною формулою для найкращого результату є раціональне меню і спорт.

"Перший результат – це дуже особливий момент, і кожний раз я отримую максимальну кількість питань про чудо першого результату. Коли мій живіт буде пласким? Коли я побачу свій прес? Коли у мене схудне зона живота? Ідеальна формула для найкращого результату: раціональне меню та спорт", – зазначила Аніта Луценко.

Вона порадила зробити заміри окружності свого живота до початку виконання цих вправ і через місяць, а потім порівняти результати.

Ці вправи може виконувати 3-4 рази на тиждень.

Також тренерка зазначила, що з вправами на прес можна поєднати кардіотренування, вправи на ноги і спину, розминку, а також розтяжку.

Меню для красивого пресу повинне бути збалансоване.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше Аніта Луценко розповіла, чим небезпечна сутулість і як від неї позбутися. Ми можемо навіть не помічати, що наша спина під час сидіння змінює свою форму, а це може призвести до серйозних негативних наслідків.

Також раніше Аніта Луценко показала спекотне кругове тренування на все тіло, яке допоможе скинути зайву вагу. Простий комплекс вправ допоможе тримати своє тіло у формі та швидко скинути зайву вагу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти