7 найкращих вправ для сідниць: як отримати омріяні форми в домашніх умовах

4 листопада 2023, 03:40оновлено 16 лютого, 14:43
Ці вправи для сідниць допоможуть відчути різницю вже після першого тренування. Щоб добитися потрібно результату, навіть не доведеться йти до спортзалу.
Зарядка, упражнения, Анита Луценко
Як швидко накачати сідниці/ колаж: Главред, фото: скрін, unsplash.com

Для того, щоб швидко накачати сідниці, не обов’язково бігти й купувати абонемент до спортзалу. Цілком можливо добитися потрібного результату в домашніх умовах. Головне – підібрати правильний комплекс вправ і виконувати їх регулярно, не лінуючись і не пропускаючи запланованих тренувань.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Ідеальна зарядка для людей 60 років+: 12 найкращих вправ, сидячи на стільці

Найкращі вправи для сідниць показала фітнестренерка Аніта Луценко. Вона зазначила, що це універсальне тренування, яке допоможе не лише сідниці зробити підтягнутими, а й надати пружності всьому тілу.

"Тренування для миттєвої підтяжки сідниць – це міф чи реальність? Вже після першого тренування ви відчуєте різницю, а щоб закріпити результат – займайтеся регулярно, робіть акцент на сідницях, якщо хочете попу-горіх. Я зробила одне універсальне тренування для того, щоб зробити тіло пружним, я сідниці підтягнутими", – зазначила фітнестренерка.

На виконання вправ потрібно всього 9 хвилин.

Це тренування потрібно виконувати тричі на тиждень. А щоб краще дослідити свій результат, варто перед початком цих тренувань зробити фото і заміри, щоб через певний проміжок часу можна було зробити порівняння.

Але є і певні застереження. Тренерка звернула увагу, що це тренування не можна робити:

  • вагітним,
  • під час місячних у разі поганого самопочуття,
  • упродовж 6-8 тижнів після пологів,
  • при хворобах опорно-рухового апарату
  • при хворобах серцево-судинної, дихальної, статевої систем,
  • якщо є певні проблеми зі здоров’ям, спершу варто проконсультуватися зі своїм лікарем.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше Аніта Луценко розповіла, що важливіше для схуднення – спорт чи харчування. Тренерка назвала єдину правильну формулу схуднення.

Також раніше фітнестренерка Аніта Луценко показала найкращу розтяжку на все тіло, на яку потрібно всього 9 хвилин. Тренерка розповіла, навіщо потрібна розтяжка, і показала чудові вправи, які максимально швидко приведуть до потрібного результату.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти