Зеленський "забанив" Шарія у своєму Facebook, блогер обурюється

16 лютого 2021, 19:57
Після того як скандальному блогеру СБУ оголосила підозру в держзраді та викликала його на допит, президент України "забанив" його в Мережі.
Зеленський
Зеленський "забанив" блогера Шарія / УНІАН

Глава держави Володимир Зеленський після оголошення підозри скандальному блогеру Анатолію Шарію в держзраді, недовго думаючи вніс його до чорного списку Facebook-акаунту. Про це сам Шарій повідомив у Telegram.

"А сотні тисяч людей забанити слабо? Лише ботів своїх залиш", - написав Шарій під фото, де видно, що він більше не має доступу до аккаунту Зеленського.

Зеленський 'забанив' Шарія у своєму Facebook, блогер обурюється
Зеленський "забанив" Шарія у своєму Facebook, блогер обурюється

Анатолій Шарій - про що раніше повідомляв Главред:

  • Анатолію Шарію 16 лютого оголосили про підозру за статтею про державну зраду і порушення рівноправності громадян. За твердженнями слідчих, скандальний блогер, який проживає в Іспанії, діяв проти національної безпеки України в інформаційній сфері.
  • Зазначається, що підозру оголошено під процесуальним керівництвом Київської міської прокуратури в рамках кримінального провадження за двома статтями Кримінального кодексу: держзрада (ч.1 ст. 111) та порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної приналежності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками (ч. 1 ст. 161).
  • Крім того, Офіс генпрокурора готує документи на екстрадицію Анатолія Шарія з Іспанії, а також оголошення його в розшук по лінії Інтерполу.
  • Політолог Андрій Золотарьов розповів, як оголошена підозра СБУ блогеру Анатолію Шарію у державній зраді вплине на рейтинг президента Володимира Зеленського.
  • Блогер Анатолій Шарій на замовлення іноземних структур займався підривною діяльністю проти України і розпалював міжнаціональну ненависть, заявив представник Служби безпеки України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти