Зеленський оголосив про роль України в блокаді добудови Північного потоку-2

3 березня 2021, 13:50
280
Північний потік-2 - це ще один удар по Україні після Криму і Донбасу, вважає Володимир Зеленський.
Зеленський
Якби Україна не піднімала це питання, Північний потік-2 було б добудовано - Зеленський / УНІАН

Російський газопровід Північний потік-2 вже давно вдалося б добудувати, якби не позиція України, США і Євросоюзу щодо цього питання. Якщо проект все ж таки буде завершено, це стане ще одним ударом по українській державі, сказав президент України Володимир Зеленський в середу, 3 березня, під час брифінгу за участю глави Євроради Шарля Мішеля у Києві, повідомляти пресслужба ОП.

За його словами, Україна у співпраці з країнами Заходу доклала зусиль до того, щоб газопровід СП-2 не було добудовано. За умови, що російський трубопровід все ж таки запрацює, Київ отримає черговий удар після анексії Криму та окупації Донбасу. При цьому в країні залишається серйозний інформаційний вплив Росії.

"Україна разом з ЄС і США багато зробили. Якби ми не піднімали цього питання, потік було б добудовано. Якщо потік буде добудовано, це буде ще один потужний удар по Україні. Крім Донбасу і Криму, це буде ще один, третій, а може навіть четвертий. Тому що крім цього є дуже сильний інформаційний вплив у ЗМІ з російського боку, а також всередині нашої країни", - підкреслив Володимир Зеленський.читайте такожУ Шмигаля розповіли про дії України у разі добудови Північного потоку-2

Україна і будівництво Північного потоку-2

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти