Білий дім скликає два секретні брифінги у світлі інформації про вторгнення Росії в Україну

25 січня 2022, 16:48
Американський президент Джо Байден стурбований ситуацією в Україні.
Білий дім
Білий дім / Reuters

Адміністрація Білого дому запланувала на вівторок, 25 січня, два секретні брифінги. Головним і єдиним питанням порядку денного буде розгляд загрози вторгнення Росії в Україну.

У брифінгах візьмуть участь помічники керівників Палати Представників і Сенату, а також співробітники профільних комітетів, пише СNN.

Зазначається, що це пов'язано з приведенням у стан підвищеної бойової готовності 8 500 американських військовослужбовців. Їх у разі вторгнення планують перекинути в країни Східної Європи.

Крім того, ЗМІ пише, що лідер більшості в Сенаті Чак Шумер разом зі Спікером Палати представників Ненсі Пелосі запросили брифінги для обох палат.

Також є інформація, що Шумер запросив ще й секретний брифінг для всіх 100 сенаторів, який повинен відбутися наступного тижня.

читайте такожВторгнення в Україну стане новою Чечнею для Росії-ДжонсонНагадаємо, прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон заявив, що у Росії є план "блискавичної війни на території України". Такий вислів він озвучив на підставі даних розвідки. Джонсон називає ситуацію "досить гнітючою", а війну - неминучою.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти