StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Стало відомо, коли почнуться зйомки фільму Джон Вік 4

20 січня 2021, 03:23
Колега Кіану Рівза розкрив плани творців фільмів про Джона Віка.
Іен МакШейн
Іен МакШейн / кадр з серіалу Американські боги

Фільми Джон Вік 4 і 5 створюються паралельно, але сам процес виробництва і дати тримаються в секреті. Тепер зірка Джона Віка і Американських богів Іен МакШейн проговорився про зйомки фільму.

Під час інтерв'ю з виданням Collider МакШейна "випадково" запитали про Кіану Рівза і фільми про Джона Віка. Яке ж здивування було у журналістки, коли актор розповів про процес зйомок нових фільмів.

"Кіану і я обмінялися новорічними привітаннями і сказали один одному, що сподіваємося побачитися в цьому році. Я знаю, що сценарій пишеться і сподіваюся, що зйомки почнуться в цьому році. Я знаю, що вони хочуть робити четвертий і п'ятий фільм одночасно, але, хто знає? Студії постійно щось анонсують. Але, без сумніву, в цього року ми будемо працювати над Джоном Уіком 4", - розповів Іен МакШейн.

відео дня
  • Нагадаємо, що в серіалі Американські боги Іен Макшейн грає роль головного антигероя - бога Одіна, який провокує своїх товаришів на війну з Новими богами.
  • У фільмі Джон Вік він грає Вінстона-друга героя і директора одного з готелів для кілерів. Він підтримує Джона, але частіше переслідує свої особисті цілі, які йому допомагає досягати "кілер на пенсії".
  • Як відомо, новий 3 сезон Американських богів розпочався 11 січня 2021 року.
  • Фільм Джон Вік 4 повинен вийти в 2022 році.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти