StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Хома-плут і тріумф Олі": рецензія на сімейну комедію "Зірки з обміну"

31 грудня 2021, 12:57оновлено 16 січня 2022, 16:01
У вітчизняний прокат вийшла нова українська новорічна сімейна комедія "Зірки з обміну", в якій головні ролі зіграли зірки - Дзідзьо і Оля Полякова.
'Хома-плут і тріумф Олі': рецензія на сімейну комедію 'Зірки з обміну'
Михайло Хома і Оля Полякова / Film.ua

Поп-діва Поля Малякова (Оля Полякова) і рок-зірка Фома Михайлівський (Михайло Хома, більш відомий як Дзідзьо) - закоренілі суперники з боїв на полях шоу-бізнесу. Кожен давно намагається якогомога больніше "вмазати" іншому. І ось, після того, як Михайлівський обійшов Малякову на повороті і завоював престижну естрадну премію, їм раптом за лаштунками зустрічається якийсь чарівник, який негайно робить ахалай-махалай з ляськами-масяськами. І на ранок Малякова прокидається в тілі Михайлівського, а він, відповідно, навпаки.

Здається, кінознавці майбутніх поколінь чимало поламають голови над феноменом українських сімейних новорічних комедій - і особливо над їх глядацьким успіхом. Тому як вони зроблені настільки просто і безвихідно, що скажімо, голлівудські комедіографи, прямо скажемо, навряд чи зможуть коли-небудь такий рецепт повторити. До "Зірок по обміну" і Полякова, і Хома підійшли, в общем-то, вже досвідченими комедійними зірками - у першій за плечима дилогія "Свінгери" і "Побачення у Вегасі", а Дзідзьо і зовсім останні кілька років витратив на будівництво власного комедійного кіновсесвіту ("Дзідзьо: Контрабас" і так далі).

'Хома-плут і тріумф Олі': рецензія на сімейну комедію 'Зірки з обміну'

читайте також"Немає грошей-шукайте всюди": рецензія на комедію-квест "де гроші"

Тепер ось вони розігрують дуже популярний і засмічений / пошарпаний десятками фільмів сюжет - люди, які терпіти один одного не можуть, раптово змінюються тілами. І все, що це тягне за собою. Треба сказати, від перевіреної схеми автори фільму практично не відходять (окреме спасибі їм потрібно сказати, що число генітальних жартів набагато менше, ніж могло б бути). Так само як і Полякова, і Хома грають помірно перебільшену версію самих себе, що вдається їм відверто непогано. Добре виглядають і актори другого плану (особливо Наталія Сумська в ролі ворожки, Олег Волощенко у ролі чоловіка Молякової, ну і давній соратник Хоми Сергій Либа у ролі такого собі зброєносця Михайлівського).

Фільм на самому початку бере помірний темп і так потроху і котиться до хеппі-енду по накатаних рейках. Але навряд чи фанати Полякової і Дзідзьо будуть проти нього протестувати (тим більше, що їх кумири спеціально для фільму написали надтрадиційний трек-баладу "щасливі люди".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти