StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Навіщо француженки заливають соняшникову олію в раковину

17 квітня 2024, 11:20
Французькі господині використовують саме соняшникову олію, бо вона напевно вже є у вас на кухні.
Навіщо заливати соняшникову олію в раковину
Навіщо заливати соняшникову олію в раковину / Колаж Главред, фото: pixabay.com, скріншот YouTube

Французькі господині завжди вирізнялися своїм неординарним підходом до прибирання і підтримання чистоти в будинку. Але навіщо заливати соняшникову олію в раковину?

Це дивне рішення має свої переваги, пише французький портал Sante+.

Неприємний запах із раковини

Досвідчені сантехніки пояснюють ситуацію так: коли ви надовго їдете з дому, природно, ніхто не користується кухонною раковиною або унітазом. У результаті водяне засмічення засихає в коліні сифона, випускаючи назовні запах стічних вод. Ось звідки беруться всі ці неприємні випаровування.

відео дня

Навіщо виливати олію в раковину?

Французькі господині використовують саме соняшникову олію, тому що вона напевно вже є у вас на кухні, а це досить економічний продукт.

Santé+ Magazine

Santé+ Magazine - це журнал, що спеціалізується на порадах по дому та невеликих порадах для повсякденного життя, журнал, який вже понад десять років є частиною франкомовного ландшафту друкованих ЗМІ. Спочатку журнал був доступний у друкованому вигляді, але пізніше його випустили в цифровій версії.

Ба більше, вам знадобиться всього півпляшки, щоб обробити всю сантехніку в будинку. Для кухонної раковини або умивальника достатньо 50 мл олії. У ванній кімнаті фахівці рекомендують використовувати в середньому 100 мл, оскільки злив там ширший.

Як олія може усунути запахи з раковини?

Олія для усунення запахів з раковини - Таким чином, цієї кількості олії достатньо, щоб на поверхні ущільнювача утворився шар жиру або пробка. Це не дасть змоги воді в механізмі випаруватися, поки вас немає вдома. Неприємний запах із раковини виникає саме тому, що вода в ній випаровується.

Звісно, не обов'язково щодня виливати масло в раковину. Якщо ви постійно користуєтеся трубами, масляна пробка не витримає. Застосовуйте цю пораду, коли збираєтеся виїхати у відпустку на місяць або більше. І коли ви повернетеся, ви не помітите неприємних запахів у раковині, тому що вода перебуватиме на одному рівні.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти