StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як прибрати шерсть домашніх тварин: експерти назвали 3 найкращі способи

17 квітня 2024, 14:22
Експерти з Better Homes & Gardens пропонують кілька способів, які дадуть змогу вашому дивану мати бездоганний вигляд.
Чим прибрати шерсть домашніх тварин
Чим прибрати шерсть домашніх тварин / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Власники кішок і собак часто страждають від проблеми з шерстю. Тварини обожнюють тертися або сидіти на дивані, але прибрати шерсть з нього - завдання дуже складне.

Експерти з Better Homes & Gardens пропонують кілька способів, які дозволять вашому дивану виглядати бездоганно, пише Express.

Для початку важливо зрозуміти, який у вас диван: шкіряний, замшевий, лляний або якийсь інший. Ось кілька способів чищення дивана.

відео дня

Чищення пилососом

Використання пилососа з потужним всмоктуванням - найпростіший спосіб позбутися волосся. Він збере все волосся, що випало, або лупу, які можуть посилити алергію і залишити неприємний запах.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів поінформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Найпростіше це зробити за допомогою насадки-щітки на пилосос. Таким чином, ви зможете прибрати шерсть з подушок, а також з важкодоступних місць. Як уже говорилося, робот-пилосос також є хорошим способом щоденного прибирання.

Інструменти для видалення волосся

Існують інструменти, які спеціально призначені для видалення волосся. Липкі валики або меблеві щітки дозволяють видаляти волосся легко і швидко.

Ці невеликі інструменти можна використовувати безпосередньо перед приходом гостей, не виймаючи весь пилосос. Вони також чудово підійдуть, якщо потрібно прибрати тільки невелику ділянку.

Предмети домашнього вжитку

Іноді не обов'язково купувати нові інструменти - можна просто використовувати ті, що вже лежать у вас під рукою. Гумові рукавички - чудовий спосіб видалення волосся. Просто візьміть чисту пару і проведіть нею по дивану.

Волосся прилипне до гумової текстури. Волога губка має той самий ефект.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти