StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чим очистити дно сковорідки і каструлі - товстий шар нагару відвалиться на очах

15 квітня 2024, 13:25
Існує кілька простих і ефективних способів, чим очистити дно сковорідки, сотейника і навіть каструлі.
Чим очистити дно сковорідки та каструлі
Чим очистити дно сковорідки і каструлі / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Навіть найякісніший посуд згодом може набути непривабливого вигляду, особливо задні стінки сковорідок і каструль, які піддаються впливу спека і полум'я. Існує кілька простих і ефективних способів, чим очистити дно сковорідки, сотейника і навіть каструлі.

Як прибрати товстий шар нагару на сковороді?

Змішайте сіль і оцет для створення потужного засобу, який впорається з неприємними плямами на сковорідках і каструлях. Просто посипте задню стінку посуду сіллю, потім розпиліть на неї трохи білого оцту. Зачекайте 10 хвилин і ретельно протріть губкою, пише французький портал Sante+.

Santé+ Magazine

Santé+ Magazine - це журнал, що спеціалізується на порадах по дому та невеликих порадах для повсякденного життя, журнал, який вже більше десяти років є частиною франкомовного ландшафту друкованих ЗМІ. Спочатку журнал був доступний у друкованому вигляді, але пізніше його випустили в цифровій версії.

Лимон - чудове рішення для боротьби з жиром і неприємними запахами на кухні. Просто розріжте лимон навпіл і натріть ним задні стінки каструль і сковорідок. Кислота лимона моментально розчинить жирні відкладення. Після цього достатньо протерти губкою й обполоснути.

Як очистити старі каструлі та сковорідки?

Змішайте харчову соду з невеликою кількістю води до утворення пасти. Нанесіть пасту на задні стінки посуду і залиште на 20 хвилин. Потім потріть губкою, щоб видалити бруд. Абразивні властивості соди впораються з найстійкішими плямами!

Дивіться відео про те, як прибрати товстий шар нагару на сковороді:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти