StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як освіжити джинси влітку без прання: надзвичайно простий спосіб, який збереже ваш час

11 липня 2022, 02:12оновлено 11 липня 2022, 17:52
Якщо часто прати джинси просто, щоб освіжити, вони швидше зношуватимуться. Проте є спосіб, як ефективно позбутися неприємного запаху без прання й замочування.
джинсы, стирка, стирать, стиральная машина
Як освіжити джинси влітку без прання та замочування/ Instagram, ua.depositphotos.com

Джинси – без сумніву одна з найулюбленіших речей у нашому гардеробі. Їхні переваги заперечити важко. Такий одяг надзвичайно зручний і може врятувати у будь-якій ситуації, адже залежно від поєднання з іншими речами їх можна зробити як елементом святкового вбрання на урочистості, так і частиною вашого образу для роботи в офісі.

Крім цього, такі штани можна підібрати для будь-якої погоди. Тому інтерес до них не згасає навіть влітку. Але через постійне носіння, особливо в літню спеку, джинси при всій своїй зовнішній чистоті можуть перестати бути "свіжими" і здивують вас неприємним запахом.

Джинсова тканина особливо схильна накопичувати у собі неприємні запахи, порівняно з іншими матеріалами. Проте є декілька способів, як освіжити джинси влітку.

відео дня

По-перше, їх можна прати у пральній машині у режимі швидкого прання з інтервалом в 2-3 дні, якщо ви носите ці штани щоденно. Якщо одягаєте їх не щодня – то по мірі того, як буде з’являтися неприємний запах.

Проте цей спосіб не є ідеальним, адже через часте прання тканина може полиняти. Крім цього, джинси можуть збігтися або ж навпаки розтягнутися.

читайте такожЯк правильно сортувати речі перед пранням: 3 золоті правила, які збережуть ваш одягАле є спосіб, як освіжити джинси влітку без прання та замочування. У цьому допоможе звичайна морозилка.

Візьміть джинси, загорніть їх у пакет і покладіть у морозильну камеру не менше, ніж на 2 години. Мороз допоможе вбити бактерії, які якраз і є причиною неприємного запаху.

Якщо ви залишите штани у морозилці на ніч, то вранці не забудьте їх витягнути й повісити на свіжому повітрі, щоб вони провітрилися й нагрілися.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти