StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Свіжі та хрусткі овочі: як правильно зберігати листя салату в холодильнику

23 лютого 2024, 11:16оновлено 25 лютого, 01:39
Існує простий спосіб зберігання овочів, який може заощадити ваші гроші та зменшити харчові відходи.
Свіжі та хрусткі овочі: як правильно зберігати листя салату в холодильнику
Як зберігати листя салату у холодильнику / колаж: Главред, фото: pexels

Салат - це надзвичайно чутливий овоч, який справді приємний на смак лише тоді, коли він надзвичайно свіжий та хрусткий. Однак, улюблена зелень відома тим, що швидко псується. Часто, більшість того, що ми купуємо, потрапляє у смітник.

Радимо також ознайомитись із матеріалом: Уменшать ризик інсульту та раку: лікар назвав корисні консервовані продукти. Консервовані та заморожені продукти іноді кращі за поживністю.

Щоб запобігти харчовим відходам і зберегти листя салату - є чудовий трюк, який може зберегти ваш овочі свіжими цілих два тижні, тобто це 14 повних днів хрусткого листя салату айсберга, передає видання Mirror.

відео дня

"Якщо ви не їсте листя салату протягом багатьох днів, то ви знаєте, як важко доїсти повний качан. На щастя, тепер у нас є цей лайфхак, який робить продовження терміну служби вашого салату простим і легким", - зазначила господиня.

Жінка рекомендує почати із ретельного миття салату і переконатись, що він повністю висох. Потім потрібно зрізати ніжку качана салату і загорнути овоч у сухий паперовий рушник.

Потім варто покласти загорнутий салат у відкритий пакет Ziplock і поставити в холодильник. Рушник вбере зайву вологу та збереже листя салату свіжими довше. Крім того, зберігання салату в пакеті Ziplock запобігає впливу газу етилену, який може спричинити швидкий термін придатності свіжих продуктів.

"Найкраща частина полягає в тому, що цей прийом працює з усіма видами салату, що робить його універсальним. Використання цього методу збереже листя свіжими тижнями, а м’який салат залишиться в минулому", - пояснила вона.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти