StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Став батьком понад 550 дітей: серійний донор сперми обвів за ніс сотні жінок по всьому світу

27 березня 2023, 18:42оновлено 27 березня 2023, 20:32
Медичні працівники кажуть, що психічне здоров'я 550 дітей може бути підірвано, якщо вони дізнаються, що у них є сотні зведених братів і сестер.
вагітність
Вагітність / pixabay

41-річний Джонатан Джейкоб Мейєр з Нідерландів викликав обурення серед матерів, які не знали про його плодюче донорство сперми.

Серійний донор сперми, якого вважають батьком понад 550 дітей, повинен постати перед судом після того, як йому було пред'явлено звинувачення в тому, що він ввів в оману сотні жінок.

Медичні працівники кажуть, що психічне здоров'я дітей може бути порушено, якщо вони дізнаються, що у них є сотні зведених братів і сестер.

відео дня

Його дії призвели до того, що влада Нідерландів оновила закон, щоб донори могли здавати сперму не більше ніж 12 жінкам.

Фонд Donorkind наполягав на виклику Мейєра до суду після того, як у 2017 році товариство акушерства та гінекології підняло тривогу.

На той час він породив щонайменше 102 дітей після здачі сперми в 10 різних клініках Нідерландів.

Пізніше чоловік був занесений в чорний список у своїй країні від донорства, але потім вирішив продовжити здавати сперму за кордоном.

Голландка на ім'я Єва, яка народила дитину, зачату за допомогою сперми Мейєра в 2018 році, заявила в своїй заяві: "Якби я знала, що він вже став батьком понад 100 дітей, я б ніколи не вибрала його".

"Якщо я думаю про наслідки, які це може мати для моєї дитини, мене нудить. Багато матерів говорили йому, що йому потрібно зупинитися, але нічого не допомагає. Тому звернення до суду - єдиний варіант. Я повинна захистити свою дитину", - каже жінка, пише dailystar.

Жінка спільно з Фондом донорів проводять кампанію зі знищення сперми Мейєра, яка зберігається, щоб від нього більше не було дітей.

Медичні працівники висловили стурбованість тим, що діти, які дізналися, що у них є сотні зведених братів і сестер, можуть завдати шкоди їх психічному здоров'ю.

"Ми вживаємо заходів проти цієї людини, тому що національний уряд нічого не робить. У нього глобальне охоплення в Інтернеті, і він веде справи з великими міжнародними банками сперми", - сказав Тіс ван дер Меєр, голова Donorkind Foundation.

Юрист фонду Марк де Хек додав, що Мейєр порушив обіцянку народити не більше 25 дітей.

Повідомляється, що в квітні чоловіка очікує суд.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти