StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Британець, що зірвав джекпот, втратив весь виграш: його покупки вас здивують

28 липня 2023, 05:25
9662
Марк Гардінер поскаржився, що джекпот зруйнував його життя.
Британець, що зірвав джекпот, втратив весь виграш: його покупки вас здивують
Чоловік стверджує, що "випробування" пройшов / Колаж Главред. Фото: Lad Bible, ua.depositphotos.com

61-річний британець Марк Гардінер, який зірвав джекпот у 90-х в розмірі 11 мільйонів фунтів стерлінгів, витратив усі кошти, а тепер працює склярем.

Як пише Lad Bible, у 1995 році він та тодішній бізнес-партнер Пол Меддісон виграли величезний джекпот у розмірі 22 590 829 фунтів стерлінгів, який вони розділили між собою.

Однак серія невдалих покупок призвела до того, що Гардінер втратив мільйони. Пізніше він сказав, що виграш джекпоту "зруйнував його життя".

відео дня

Через 21 рік після того, що сталося, Гардінер розповів в інтерв'ю програмі "Доброго ранку, Британіє", як лотерея змінила його життя. Британець, зокрема, визнав, що у нього залишилося всього "близько 10 фунтів стерлінгів".

Гардінер пояснив: "Ну, я зробив щось дуже неслухняне з мого боку, я трохи витратив і розважився, купив нерухомість, їздив у відпустку і купував машини. Я не повинен був витрачати гроші, тому прошу вибачення".

Чоловік послався на свій вік і оточення.

"Ну, виграш таких грошей, очевидно, сильно змінює ваше життя, і, я вважаю, насправді це залежить від вашого віку, від того, коли ви виграєте, від вашої родини і друзів, які вас оточують, і від того, яка у вас сімейна атмосфера", - розповів герой.

Кращим моментом для Гардінера було те, що у нього з'явилася можливість лікувати своїх рідних у найдорожчих клініках.

Британець вклав два мільйони фунтів свого лотерейного виграшу у власну компанію, а також став власником футбольного клубу в Гастінгсі і будинку на Барбадосі.

"Не зрозумійте мене неправильно, якби я виграв у лотерею зараз, у 61 рік, я б зробив теж багато різних речей. Я б кинув роботу", - зізнався чоловік.

Лотерею Гардінер назвав "випробуванням", яке, на його думку, він пройшов.

Чоловік досі грає в лотерею, використовуючи виграшні номери, які він використав у 1995 році, в надії на ще один виграш.

Нагадаємо, біженець з України в Брюсселі раптово виграв у лотерею 500 тисяч євро. Ім'я переможця традиційно не розкривають, але кажуть, що лотерейний квиток він купив на заправці всього за 5 євро (близько 200 гривень).

Також "Главред" розповідав, як бабуся, яка виграла 500 тисяч фунтів стерлінгів (майже 23 млн гривень) в лотерею, переїхала в пентхаус.

83-річна Шейла Гарретт спочатку планувала купити на свій виграш бунгало, але передумала, коли дізналася, що квартира на верхньому поверсі в комплексі для престарілих, де вона живе, виставлена на продаж. Витратила на перепланування Шейла понад 60 000 фунтів стерлінгів.

Вас можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти