StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібно за 8 секунд знайти "дивного" кота: оптична ілюзія, яку розгадають не всі

10 листопада 2023, 06:55оновлено 11 листопада 2023, 15:48
4308
Непросто буде помітити котика, який відрізняється від своїх хвостатих родичів всього за однією ознакою.
Кот, оптическая иллююзия
Потрібно за 8 секунд знайти "дивного" кота/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, ua.depositphotos.com, Главред

Розгадування оптичних ілюзій – це виклик, який готові собі кинути не всі. Адже більшість таких загадок лише на перший погляд можуть здаватися легкими. Коли ж починаєте їх розгадувати, з’являються усі "підводні камені", і виявляється, що не все так просто. Але найсміливіші так легко не здаються, чи не так? То може й ви належите до числа таких кмітливих сміливців?

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Потрібно знайти літери В і Р за 10 секунд: чудовий спосіб перевірити свою уважність

У цій оптичній ілюзії потрібно знайти котика, який відрізняється від усіх своїх родичів, що зображені на картинці. Тваринка має лише одну ознаку, яка відрізняє його від інших котів.

відео дня

Знайти "дивного" котика серед безлічі інших хвостатих буде непросто – доведеться приглядатися до кожного з них окремо. А усі ми знаємо, наскільки коти бувають хитрими і як майстерно вони вміють ховатися.

Завдання ускладнюється ще й тим, що на пошуки котика є всього 8 секунд. Так що доведеться ще й враховувати фактор часу і поспішати з пошуком правильного рішення.

Спробуйте зосередитися, ні на що не відволікатися і відшукати тваринку за цей короткий проміжок часу. А можливо ви дуже уважна людина, і вам вдасться побити рекорд та знайти чотирилапого домашнього улюбленця навіть швидше, ніж за 8 секунд?

Оптическая иллюзия, кот
Потрібно за 8 секунд знайти кота, який відрізняється від інших/ ua.depositphotos.com, Главред

Якщо вам не вдається знайти кота, що відрізняється від інших, даємо підказку – зверніть увагу на хвости усіх котів. Саме там захована розгадка.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия, кот
В одного з котів трішки коротший хвіст/ ua.depositphotos.com, Главред

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти літеру Р серед В за 8 секунд. Від хаосу, який панує серед розташованих на картинці літер, просто розбігатимуться очі. Лише найтерпеливішим вдасться знайти загублену букву.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно за 15 секунд знайти 3 захованих слова. Три слова, які стосуються осені, заховані серед хаосу різних літер, тому знайти їх буде непросто.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти