StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібно за 15 секунд знайти 3 захованих слова: осіння загадка для розумників

7 листопада 2023, 17:25оновлено 11 листопада 2023, 15:44
6403
Три слова, які стосуються осені, заховані серед хаосу різних літер, тому знайти їх буде непросто.
Девушка, оптическая иллюзия
Потрібно за 15 секунд знайти 3 захованих слова/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, Главред

Розгадування оптичних ілюзій та головоломок допомагає тримати мозок "у формі" та розвивати свою кмітливість і спостережливість. Не варто нехтувати такою простою можливістю влаштувати "розминку" своєму мозку, адже це займає дуже мало часу, а дає дуже багато користі.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Потрібно знайти літери В і Р за 10 секунд: чудовий спосіб перевірити свою уважність

Наступна загадка потребує дуже сильного терпіння та уважності, адже потрібно буде знайти три осінніх слова на заплутаній картинці. Ці слова заховані серед хаосу різноманітних літер, тому для їх пошуку потрібно буде добре постаратися.

відео дня

На пошуки цих трьох слів дається всього 15 секунд. Тому доведеться максимально зосередитися і не відволікатися ні на що інше.

Від такого потоку літер, які розташовані у рядки і не складаються ні в які слова, просто розбігатимуться очі. Серед цього набору літер є лише три слова, які вирізняються із загального потоку. Але знайти їх буде непросто. Чи готові ви кинути собі виклик?

Спробуйте засікти час за допомогою секундоміра або таймера та виконати це завдання на швидкість. Можливо вам навіть вдасться відшукати заховані слова не за 15 секунд, а швидше.

Оптические иллюзии
Потрібно знайти 3 осінні слова на картинці/ Главред

Коли впораєтеся з цим завданням, можете також запропонувати загадку своїм рідним і друзям – раптом вони також захочуть перевірити свою уважність.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптические иллюзии
Заховані слова – листя, осінь і дощ/ Главред

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти 3 серед вісімок за 10 секунд. Від такої кількості однакових цифр на картинці просто ряботітиме в очах. Тільки найуважніші люди в таких умовах знайдуть єдину заховану трійку.

Також раніше ми розповідали про заплутану осінню загадку, у якій потрібно за 7 секунд знайти сонечко на картинці. Комаха заховалася серед різноманітних осінніх предметів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти