StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібно знайти літеру Р серед В за 8 секунд: оптична ілюзія для найуважніших

8 листопада 2023, 06:55оновлено 11 листопада 2023, 15:44
62946
Від хаосу, який панує серед розташованих на картинці літер, просто розбігатимуться очі. Лише найтерпеливішим вдасться знайти загублену букву.
Девушка, оптическая иллюзия
Потрібно знайти літеру Р серед В за 8 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Регулярне розгадування головоломок та оптичних ілюзій допомагає покращувати уважність до деталей. Часто у житті ми не помічаємо навколо себе дуже багато деталей, які варті уваги. Але якщо розвивати такий навик, то позитивні зміни у своєму сприйнятті можна помітити уже дуже швидко.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Потрібно знайти літери В і Р за 10 секунд: чудовий спосіб перевірити свою уважність

Наступна загадка змусить очі розбігатися, адже потрібно буде знайти літеру Р серед великої кількості літер В.

відео дня

Завдання ускладнюється ще й тим, що на його виконання дається всього 8 секунд. Тому доведеться робити усе швидко, щоб вкластися у цей час.

Спробуйте спершу окинути оком всю картинку загалом – раптом вам вдасться одразу помітити, де ж заховалася неслухняна літера. Якщо такий прийом не вдався, тоді починайте проглядати усі літери, рухаючись поглядом по рядках або по стовпцях – як вам зручно.

Орієнтуватися на час у цьому завданні дуже важливо, адже лише так можна визначити рівень вашої уважності та швидкості вашого мислення. Але якщо вам не вдалося вкластися у запропоновані 8 секунд, не варто розчаровуватися. У такому разі краще відкладіть у бік годинник, телефон чи інший пристрій, за допомогою якого ви засікали час, і просто сконцентруйтеся на виконанні завдання у своєму темпі.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти літеру Р серед В за 8 секунд/ Главред

Якщо вам не вдається знайти літеру Р серед В, даємо підказку – уважно придивіться до ділянки ближче до лівого нижнього кута.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Літера Р – ближче до лівого нижнього кута/ Главред

Раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти собаку серед овець за 7 секунд. Помітити лабрадора, який заховався в овечому стаді, буде непросто. Для цього доведеться добряче постаратися.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти 3 серед вісімок за 10 секунд. Від такої кількості однакових цифр на картинці просто ряботітиме в очах. Тільки найуважніші люди в таких умовах знайдуть єдину заховану трійку.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти