StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібно знайти літери В і Р за 10 секунд: чудовий спосіб перевірити свою уважність

11 листопада 2023, 14:56оновлено 15 листопада 2023, 13:03
54890
Серед великої кількості літер А буде непросто помітити дві відмінні букви.
Девушка, оптическая иллюзия
Потрібно знайти літери В і Р за 10 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, Главред

Оптичні ілюзії, у яких потрібно відшукати якийсь прихований предмет, людину або тварину, допомагають "натренувати" мозок на виконання таких завдань. Якщо регулярно розгадувати такі загадки, з часом ви помітите, наскільки легко це вам почне вдаватися.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Складний ребус для геніїв: потрібно вгадати слово на малюнку за 15 секунд

Наступна загадка не така проста, як може здатися на перший погляд. На картинці зображена велика кількість літер А, і десь серед них заховані дві відмінні літери – В і Р. Їх потрібно відшукати максимально швидко.

відео дня

На пошуки захованих літер дається обмежена кількість часу – всього 10 секунд. Тому доведеться поспішити і не відволікатися ні на що інше.

Використайте таймер або секундомір, щоб засікти час, і починайте пошуки. Доведеться "проходити" поглядом або по рядках, або по стовпцях – як вам буде зручно.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти літери В і Р за 10 секунд/ Главред

Коли завершите розгадувати загадку, можете запропонувати її своїм рідним і друзям – раптом їм теж захочеться перевірити свою уважність і спостережливість.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Літери В і Р добре заховані/ Главред

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти горобця в лісі за 10 секунд. Не кожному вдасться одразу помітити пташку, адже в лісі є де заховатися.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти літеру Р серед В за 8 секунд. Від хаосу, який панує серед розташованих на картинці літер, просто розбігатимуться очі. Лише найтерпеливішим вдасться знайти загублену букву.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти