StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібно знайти горобця в лісі за 10 секунд: загадка для найкмітливіших

9 листопада 2023, 06:55оновлено 11 листопада 2023, 15:44
1732
Не кожному вдасться одразу помітити пташку, адже в лісі є де заховатися.
Лес, воробей
Потрібно знайти горобця в лісі за 10 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Оптичні ілюзії, у яких потрібно відшукати щось замасковане, допомагають натренувати свою уважність. Якщо регулярно розгадувати такі загадки, вже дуже скоро можна помітити, наскільки легше стає це робити.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Потрібно знайти літери В і Р за 10 секунд: чудовий спосіб перевірити свою уважність

Наступна загадка змусить вас добре попрацювати, адже потрібно буде відшукати горобця у лісі.

відео дня

На розгадування загадки дається всього 10 секунд. Тому доведеться максимально зосередитися на завданні й не відволікатися ні на що інше.

"Хитрість" оптичних ілюзій полягає у тому, що вони змушують нас побачити щось таким, яким воно не є насправді, або приховують від нашого погляду щось важливе. Так само і з цією загадкою. Якщо поглянути на картинку, то з першого погляду здається, ніби там немає ніяких пташок. Принаймні, вони не потрапляють у поле нашого зору. Але насправді там є маленький горобець, який дуже добре захований.

Спробуйте позмагатися з часом та відшукати пташку на швидкість. Чи зможете ви виконати завдання всього за 10 секунд? А можливо вам вдасться зробити це навіть швидше? У такому разі ви потрапите до списку найкмітливіших та найуважніших людей.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти горобця в лісі за 10 секунд/ unsplash.com

Але не варто засмучуватися, якщо вам не вдалося зробити це так швидко, адже завдання не з легких. Можливо, вам буде простіше шукати пташку не на час, а просто у зручному для вас темпі. В такому разі відкладіть у сторону годинник і не підганяйте себе.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Птах заховався на гілці дерева/ unsplash.com

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно за 15 секунд знайти 3 захованих слова. Три слова, які стосуються осені, заховані серед хаосу різних літер, тому знайти їх буде непросто.

Також раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти собаку серед овець за 7 секунд. Помітити лабрадора, який заховався в овечому стаді, буде непросто. Для цього доведеться добряче постаратися.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти