StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише люди з гнучким мисленням побачать собаку серед овець за 7 секунд: надзвичайна ілюзія

6 листопада 2023, 06:55оновлено 11 листопада 2023, 15:44
16057
Помітити лабрадора, який заховався в овечому стаді, буде непросто. Для цього доведеться добряче постаратися.
Собака лабрадор, овцы, оптическая иллюзия
Потрібно знайти собаку серед овець за 7 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Оптичні ілюзії допомагають нам тренувати наш мозок і привчати себе помічати більше деталей, ніж ми помічали раніше. Спробуйте порозгадувати такі загадки щодня хоча б упродовж тижня, і вже через цих 7 днів ви зі здивуванням зрозумієте, наскільки гнучкішим стало ваше мислення, і як швидко тепер вам вдається розгадувати різні загадки.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Потрібно знайти літери В і Р за 10 секунд: чудовий спосіб перевірити свою уважність

Наступна оптична ілюзія може заплутати кого завгодно, адже потрібно буде знайти лабрадора, який заховався серед стада овець.

відео дня

Собака, очевидно, допомагає пастуху справлятися з його роботою. Хвостатий стежить за порядком під час перебування овець на пасовищі – раптом якась неуважна овечка відіб’ється від стада і забреде кудись далеко сама, а потім шукай її, "як вітру в полі".

Але поки вівці їдять соковиту траву, а пастух спостерігає за ними, лабрадор вирішив погратися у хованки. Він десь так добре заховався, що помітити його зможуть лише дуже уважні люди.

Спробуйте знайти грайливого собаку. Але завдання ускладнюється тим, що чотирилапого потрібно відшукати всього за 7 секунд. Чи впевнені ви, що зможете впоратися за цей час? Чи готові ви випробувати свої сили?

Сконцентруйтеся за завданні й спробуйте не відволікатися ні на що інше. Тільки так можна розгадати загадку максимально швидко.

Але якщо вам не вдається впоратися з цим завданням за 7 секунд, не варто опускати руки. Відкладіть секундомір у бік, щоб він не створював вам зайвого напруження і не відволікав вашу увагу, й спробуйте знайти собаку на картинці, не звертаючи увагу на час. Нерідко завдання може здаватися "непідйомним" саме через те, що ви хвилюєтеся через це обмеження у часі. Значить розгадування на час – не ваш варіант, просто виконуйте такі завдання, не ставлячи собі часових рамок. Робіть це для свого задоволення.

Оптическая иллюзия, овцы
Потрібно знайти собаку серед овець за 7 секунд/ unsplash.com

Якщо вам не вдається знайти захованого лабрадора, даємо підказку – придивіться до овечок і зверніть увагу, чи ніде за ними не виглядає зацікавлена морда собаки.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия, овцы
Пес добре заховався/ unsplash.com

Раніше ми розповідали про заплутану осінню загадку, у якій потрібно за 7 секунд знайти сонечко на картинці. Комаха заховалася серед різноманітних осінніх предметів.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій треба знайти помідор серед гарбузів за 8 секунд. Цей сорт гарбузів має червонуватий відтінок, тому знайти серед них помідор – те ж саме, що шукати голку в копиці сіна.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти