StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібно знайти 6 прихованих слів на картинці: складна загадка на кмітливість

4 січня 2024, 06:25оновлено 9 січня, 15:53
1677
Не кожному вдасться помітити, де ж заховані ці слова. Вони дуже добре замасковані.
Загадка, девушка
Потрібно знайти 6 прихованих слів на картинці/ колаж: Главред, фото: Bored Panda, unsplash.com

Розгадування головоломок та оптичних ілюзій допомагає тренувати мозок. Таким чином можна покращити свою уважність та спостережливість і навчитися помічати такі деталі, які раніше навіть не потрапляли під приціл нашого погляду.

Якщо вас цікавлять головоломки і різні загадки, радимо прочитати наступний матеріал: Лише надзвичайно здібні люди знайдуть тварину за 12 секунд: складна загадка

У наступній загадці зашифровані шість слів англійською мовою, які потрібно відшукати максимально швидко, пише jagranjosh.

відео дня

Слова заховані на картинці де зображений цікавий зимовий сюжет – багато дітей з’їжджають на санках із засніжених схилів, радіючи такій розвазі. Подекуди з дітьми також насолоджуються зимовими розвагами і домашні тваринки.

Непросто буде відшукати, де ж саме на картинці заховані шість слів, адже багато деталей відволікатимуть вас від цього завдання. Доведеться максимально зосередитися на цій загадці й не відволікатися, щоб знайти усі слова.

Для того, щоб легше було шукати, можете уявно поділити картинку на частини і проводити огляд кожної такої частинки окремо. Таким чином легше буде зосередитися на окремих деталях і погляд не бігатиме від однієї ланки сюжету до іншої.

Загадка
Потрібно знайти 6 прихованих слів на картинці/ Bored Panda

Коли розгадаєте загадку, можете запропонувати її своїм рідним і друзям – раптом вони також захочуть перевірити свою уважність та спостережливість.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

На картинці зашифровані наступні слова: frost (з англ. мороз), chill (холод), toboggan (тобоган – сани без полозів, а також вид санного спорту), cold (холодний), sled (сани), ice (лід).

Загадка
Слова дуже добре замасковані/ Bored Panda

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно за 5 секунд знайти чоловіка на малюнку. Лише людям з добре розвиненою уважністю вдасться помітити, де ж на цій картинці захований чоловік.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти 3 приховані обличчя за 10 секунд. Не кожному вдасться швидко помітити, де на малюнку є приховані обличчя.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти