StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тільки люди з "орлиним зором" побачать 3 відмінності: загадка на уважність

3 січня 2024, 22:30оновлено 9 січня, 15:53
2649
Ця загадка з пошуком відмінностей виявиться складнішою, ніж здається на перший погляд. Завдання потрібно виконати всього за 12 секунд.
Девушка, загадка
Потрібно знайти 3 відмінності між картинками за 12 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, Find the Difference JP

Різноманітні загадки, у яких потрібно відшукати відмінності між двома картинками, чудово тренують уважність і вчать помічати такі деталі, на які раніше ви могли просто не звертати увагу. А якщо розгадувати такі загадки регулярно, то поступово вам ставатиме все легше і легше це робити.

Якщо вас цікавлять головоломки і різні загадки, радимо прочитати наступний матеріал: Лише надзвичайно здібні люди знайдуть тварину за 12 секунд: складна загадка

У наступній загадці потрібно помітити три відмінності на картинках, де зображений прикрий випадок з бізнесменом, пише jagranjosh.

відео дня

На картинці ми бачимо чоловіка у синьому діловому костюмі, який випадково послизнувся на мокрій підлозі і впав додолу. Портфель чоловіка при цьому полетів в іншу сторону. На обличчі постраждалого відображений щирий переляк – він явно не очікував, що його спіткає таке прикре нещастя на його шляху.

На перший погляд здається, що дві картинки із зображенням бізнесмена ідентичні. Але насправді це не так – між ними є три відмінності, які потрібно відшукати всього за 12 секунд. Чи вдасться вам впоратися з цим завданням за такий обмежений проміжок часу?

Уважно роздивіться усі закутки цих картинок, намагаючись не пропускати ніяких деталей.

Загадка
Потрібно знайти 3 відмінності між картинками за 12 секунд/ Find the Difference JP

Не забувайте стежити за часом. Але не варто засмучуватися, якщо вам не вдалося розгадати загадку всього за 12 секунд – просто продовжуйте пошуки, не звертаючи увагу на час.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
На картинці є три відмінності/ Find the Difference JP

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти 3 приховані обличчя за 10 секунд. Не кожному вдасться швидко помітити, де на малюнку є приховані обличчя.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти собаку на вулиці за 7 секунд. Песик так майстерно заховався, що помітити його зможуть лише одиниці.

Вас також можна зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти