StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібно знайти 3 приховані обличчя за 10 секунд: загадка для найкмітливіших

30 грудня 2023, 02:30оновлено 3 січня, 19:21
24201
Не кожному вдасться швидко помітити, де на малюнку є приховані обличчя.
Оптическая иллюзия, девушка
Потрібно знайти 3 приховані обличчя за 10 секунд/ колаж: Главред, фото: Brightside, unsplash.com

Регулярне розгадування оптичних ілюзій та різних загадок є чудовим тренуванням для мозку. Таким чином можна загострити свою уважність до деталей та покращити навички розгадування логічних завдань.

Якщо вас цікавлять головоломки і різні загадки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка для найуважніших: потрібно за 5 секунд знайти чоловіка на малюнку

Наступна загадка дозволить весело провести час і водночас влаштувати хороше тренування для мозку. Завдання полягає у тому, що потрібно відшукати три приховані обличчя на картинці, пише jagranjosh.

відео дня

При цьому загадку потрібно розгадати всього за 10 секунд, що ще більше ускладнює пошук правильної відповіді.

На картинці ми бачимо хлопця і дівчину, які прийшли у мальовниче місце на пікнік. Вони сидять на ковдрі, постеленій на траві, й тримають у руках склянки з напоями. А позаду них видніється хлопець, який грається з двома собаками.

На перший погляд можна й не помітити нічого дивного на малюнку. Здається, що зображений на картинці сюжет досить буденний, і що нічого прихованого там немає. Але не вірте своєму першому враженню, адже насправді на картинці є одна таємниця – там заховані три обличчя, відшукати які буде непросто.

Спробуйте уявно поділити картинку на частини й уважно роздивитися кожну з цих частин по черзі. Такий метод допоможе швидше виявити те, що важко помітити з першого погляду.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти 3 приховані обличчя за 10 секунд/ Brightside

Намагайтеся не випускати з поля зору жодної деталі, адже навіть якась непримітна річ може підштовхнути вас до розгадки.

Якщо ви хочете відшукати відповідь самостійно, тоді поки що не прогортайте сторінку вниз, адже внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Помітити приховані обличчя буде непросто/ Brightside

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти 3 помилки на картинці. Помітити три помилки на малюнку офісу зможуть не усі. При цьому не варто забувати про обмеження у часі – загадку доведеться розгадувати максимально швидко.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти єнота за 9 секунд. Не усім вдасться помітити, де ж заховався хитрий єнот. Чи зможете ви впоратися за такий короткий відрізок часу?

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти