StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Наречена дізналася про зраду за день до весілля: нареченого чекала епічна помста

19 липня 2023, 09:31
10303
Вони прожили разом шість років, і вона навіть не підозрювала, що коханий чоловік зустрічається з іншою за її спиною
Наречена помстилася нареченому за зраду
Наречена помстилася нареченому за зраду / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Дівчина дізналася шокуючу новину якраз в той момент, коли вона збиралася йти до вівтаря, щоб одружитися з людиною, яку вважала коханням всього свого життя.

Наречений обдурив її, і вона дізналася про це з анонімного текстового повідомлення за ніч до того, як повинна була сказати "так", пише Mirror.

Вони прожили разом шість років, і вона навіть не підозрювала, що коханий чоловік зустрічається з іншою за її спиною. Дівчина пояснила, що в момент шокуючого відкриття вона перебувала в готелі з друзями.

відео дня

Коли на її телефоні з'явилося повідомлення, вона подумала, що це чергове привітання з майбутнім весіллям, але замість цього це була серія скріншотів повідомлень, які її наречений відправляв коханці. У повідомленні говорилося: "я б не вийшла за нього заміж. А ти?".

Майбутня наречена прочитала всі повідомлення на скріншотах між її нареченим і загадковою жінкою, включаючи селфі, на яких вони зображені разом. Перевіривши дати, вона переконалася, що це триває вже кілька місяців, а деякі повідомлення були зроблені всього за кілька днів до цього.

Вона розплакалася і показала друзям, які порадили їй негайно зателефонувати нареченому і скасувати весілля, але замість цього вона вирішила влаштувати епічну помсту.

Вона вирішила зіграти весілля, а потім "кинути" його на очах у всіх його друзів і родичів.

"Я йшла до вівтаря на свинцевих ногах, сукня моєї мрії стала просто костюмом. Коли він побачив моє обличчя, то зрозумів, що це не захоплена жінка в свій знаменний день, але він навіть не підозрював, що його чекає. Я вийшла на сцену, зітхнула, подивилася в очі нашим друзям, батькам і сказала їм правду", - поділилася дівчина.

Коли вона оголосила, що весілля не буде, то всі були шоковані.

Дівчина дістала свій телефон і прочитала всі повідомлення, які були відправлені їй напередодні ввечері, в результаті чого він вийшов з церкви, не сказавши ні слова.

"Сьогодні не буде весільного прийому, а буде свято чесності, пошуку справжнього кохання і слідування своєму серцю, навіть якщо воно болить", - заявила дівчина гостям.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти