StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Безхатько накопичив 1млн доларів, але продовжує просити милостиню: в чому причина

13 липня 2023, 13:00оновлено 13 липня 2023, 15:13
Індус займається жебрацтвом вже багато років і за цей час накопичив чималі статки.
Бездомний заробив 1млн доларів, але продовжує просити милостиню
Безхатько заробив 1млн доларів, але продовжує просити милостиню / Колаж Главред, фото: pixabay.com

В Індій чоловік, який проводить дні, випрошуючи милостиню на вулицях Мумбаї, був названий індійськими ЗМІ "найбагатшим жебраком у світі". Його статки перевищують 1 млн. доларів.

У той час як багато людей в Індії працюють по багато годин на день за кілька сотень рупій, Бхарат Джайн, заробляє від 2 000 до 2 500 рупій в день, випрошуючи милостиню у щедрих людей, пише odditycentral.

Джайн жебракує вже багато років і за цей час накопичив чималі статки. Його статки оцінюються приблизно в 7,5 крор (1 млн.дол. США) і включає в себе квартиру з двома спальнями в Мумбаї вартістю 1,2 крор і два магазини в Тані, які він орендує за 30 тис.рупій на місяць.

відео дня

Його щомісячний дохід, за оцінками, становить від 60 000 рупій (731 дол.) до 75 000 рупій( 914 дол.), що, очевидно, набагато більше, ніж заробляють більшість працюючих індіанців.

Бхарат Джайн почав жебракувати, оскільки не міг дозволити собі отримати будь - яку освіту, але його діти не підуть по його стопах - вони вже закінчили навчання в монастирських школах і вже працевлаштовані. Сім'я Джейна постійно радить йому припинити жебракувати, оскільки вони можуть дозволити собі комфортно жити без цього, але він продовжує ходити вулицями майже щодня.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти