StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як виростити ківі будинку: тропічний сад на підвіконні

27 лютого 2024, 16:39оновлено 29 лютого, 21:35
Главред розповість: як з плоду ківі вдома можна виростити рослину.
Як виростити ківі вдома
Як виростити ківі будинку / колаж: Главред, фото: скріншот

Ківі - яскравий, незвичайний і смачний фрукт. Однак мало хто знає, що його можна виростити вдома самостійно. Ми розповімо, чи можна виростити ківі в домашніх умовах і що для цього може знадобитися.

А якщо вам подобається вирощувати рослини вдома, читайте наш матеріал - Що не любить доларове дерево: дівчина показала, як виростити міцну квітку.

Як виростити ківі

Для того, щоб виростити ківі, необхідно взяти цілий плід, розрізати його навпіл, акуратно відокремити чорні насіння за допомогою ложки і помістити їх в контейнер. У контейнері розмістити насіння необхідно на вологу паперову серветку, після чого накрити такою ж серветкою і закрити кришкою. Коли насіння перетворяться в паростки, їх потрібно пересадити в грунт, поміщений в картонні лотки з-під яєць і рясно полити. Через деякий час ви побачите, як з паростків почнуть виходити рослини.

відео дня

В якому віці починає плодоносити ківі

Важливо бути готовим до того, що ківі - не швидке рослина. Цей фрукт може почати цвісти і давати плоди аж на 3-4 рік. Однак в разі вирощування ківі з насіння - чекати доведеться мінімум 6 років.

Як швидко росте ківі

Коли люди приймають рішення виростити ківі способом живцювання, їм не доводиться довго чекати. Таке рослини росте досить швидко і радує вже через пару років. Однак для того, щоб живці прижилися, необхідно їх брати хоча б з парою нирок.

Дивіться відео про те, як виростити ківі:

@marfskitchengarden Growing kiwi from a supermarket fruit is easy. They form attractive climbing plants and will take a few years to produce fruit. You will need both male and female plants for pollination so I’m growing a few. A fun experiment. #kiwi#growfruit#gardeningforbeginners♬ What You Won't Do for Love - Bobby Caldwell

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти