StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Що не любить доларове дерево: дівчина показала, як виростити міцну квітку

27 лютого 2024, 12:54оновлено 29 лютого, 21:37
Главред розповість, що робити щоб швидко ріс заміокулькас і які секрети догляду за ним існують.
Що не любить доларове дерево
Що не любить доларове дерево / колаж: Главред, фото: скріншот

Доларове дерево, і, як його ще називають, заміокулькас - досить популярна рослина серед любителів кімнатних квітів. Однак, як і будь-яка інша рослина, вона вимагає правильного і ретельного догляду. Ми розповімо, що робити, щоб швидко ріс заміокулькас.

А якщо у вас є не тільки Доларове дерево, то читайте наш матеріал - У спатифілума сохнуть кінчики листя: дівчина показала, як допомогти квітці.

Як виростити великий заміокулькас

Важливо розуміти, що доларове дерево входить до списку сукулентів, тому дуже важливо стежити за правильним поливом. Ця рослина вимагає рясного але рідкого поливу. Часті поливи можуть викликати гниття коренів і привести до того, що квітка почне хворіти.

відео дня

Чому доларове дерево не росте у висоту

Для того, щоб доларове дерево було міцним і росло прямим вгору, а не розвалювалося в сторони, потрібно врахувати кілька правил.

Для початку - необхідно відростити товсті стовбури, тоді рослина не буде гнутися і зможе утримувати себе самостійно. У товстих стовбурах накопичується волога, саме через це потрібно рідко але добре поливати рослину. Для того, щоб рослину не "залити", горщик повинен бути тісним, а грунт - пухким. Друге правило - хороше освітлення, це запорука сили рослини.

Що не любить доларове дерево

Доларове дерево - справжній любитель Сонця. Нестача освітлення провокує збільшення відстані між листям, що призводить до "завалу" рослини від власної ваги. Заміокулькас не любить тінь.

Заміокулькас

Заміокулькас (лат. Zamiocúlcas) - монотипний рід рослин родини Ароїдні (Araceae), представлений єдиним видом заміокулькас заміелістний (Zamioculcas zamiifolia), що походить з тропічної Африки.

Дивіться відео про те, як можна виростити великий і міцний заміокулькас:

@komnatnyi_agronom_ Чому заміокулькас розвалюється?? 1. Недолік світла 2. Недолік харчування 3. Недостатньо потужні стовбури потужними стовбури стають тільки від правильного поливу. Поливати рясно, багато води, зайва вийде через дренажні отвори. Але! Рідко, після повної просушування грунту. Не бійтеся його засушити, бійтеся перелити?? #кімнатний#квіти#рослина# зимнийсад# заміокулькас♬ original sound-Кімнатні квіти і рослини?

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти