StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як прибрати пляму від вина на білому одязі: найпростіший і швидкий спосіб

26 лютого 2024, 16:29
Ви дізнаєтеся, чи можна відіпрати червоне вино з білої сорочки, коли спробуєте екстрений спосіб видалення плями, в якому знадобиться гаряча кип'ячена вода.
вино
Як прибрати плями від червоного вина з одягу білого кольору / Скріншот YouTube

У ресторані або вдома на дозвіллі багато хто воліє провести час в хорошій компанії і з келихом вина. Благородний і смачний напій прикрашає вечори, але один незручний рух призводить до того, що на одязі утворюється біла винна пляма. Особливо неприємно, якщо це біла блузка або сорочка. Багато в такій ситуації цікавляться, як вивести пляму від вина з одягу. Ми розповімо про спосіб, який спрацює і поверне вашій сорочці її білий колір.

Якою водою відіпрати червоне вино

Підігрійте в чайнику воду

Якщо ви пролили вино на сорочку білого кольору, потрібно діяти швидко, тому що вино стрімко вбирається. Для початку треба підігріти в чайнику воду і приготувати тазик. Краще використовувати тазик, а не йти у ванну і змивати все в раковину, щоб окропом не пошкодити гнучкі шланги, сифон і гофру, оскільки вони можуть бути з пластмаси.

відео дня

Омиваємо винну пляму на сорочці водою

Коли чайник закипів, беремо сорочку, кладемо ту частину тканини, яка з плямою від вина, в тазик, і зверху вниз ллємо води на пляму. Потрібно, щоб вода змивала вино вниз. Змивати треба, доки тканина не стане повністю білою. Лити потрібно поступово, щоб вода плавно змивала пляма.

В результаті пляма має зникнути. Після цього сорочку можна випрати в пральній машині.

Для чого потрібні лайфхаки?

Лайфхак – (англ . life hack) – проста хитрість або корисна порада, яка допомагає вирішити будь-яку проблему. У Oxford Dictionaries Online ще в 2011 році додали слово "лайфхак" і дали йому таке визначення: стратегія або технологія, що застосовується для більш ефективного управління разовими або щоденними справами.

Лайфхаки можна частину зустріти в Інтернеті, вони публікуються як текст, інфографіка, зображення або відеоконтент. Прості поради допомагають економити час, гроші і спрощують вирішення повсякденних побутових і робочих завдань, пише Вікіпедія.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти